E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Με λιωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές και φαλάκρα εμφανίστηκε 43χρονη σταρ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013



Στη χειρότερη κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ εμφανίσθηκε η Λάρα Φλιν Μπόιλ, πρώην των Χάρισον Φορντ και Τζακ Νίκολσον και μια από τις ωραιότερες γυναίκες των 90s.
Πάνε 10 χρόνια από την εποχή που φωτογραφίες όπως η παρακάτω καθιστούσαν βέβαιο ότι η πάλαι ποτέ σταρ του Τwin Peaks και του Practice ήταν εντός όλων των λιστών με τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ.
Τότε που ξεκίνησε να αγχώνεται με την ηλικία της και άρχισε να κάνει απανωτές πλαστικές.
Μάλιστα εκείνη την εποχή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ξέρω ότι δεν έχω πολύ χρόνο. Δεν υπάρχουν τόσοι ρόλοι εκεί έξω για μεγαλύτερες σε ηλικία ηθοποιούς. Επίσης, σε επίπεδο ματαιοδοξίας, δεν βιάζομαι να μεγαλώσω. Θεωρώ ότι δείχνω αρκετά καλά τώρα».

Αν και τότε δήλωνε ότι δεν είναι φαν των πλαστικών που αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που δείχνει κάποιος. Μια άποψη που οι συγκεκριμένες φωτό αποδεικνύουν ότι μάλλον έχει αναθεωρήσει.
Η 43χρονη, που είναι παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια με γνωστό κτηματομεσίτη, έχει σχεδόν παραμορφωθεί από τις πλαστικές. Ενώ μοιάζει να πάσχει και από έντονη τριχόπτωση στην κορυφή του κεφαλιού της.
Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Άντον Γουν, που μίλησε σχετικά στο radaronline, «το πρόσωπό της μοιάζει σαν να λιώνει. Εχει ξεφουσκώσει και κρέμεται δέρμα από παντού».

http://www.iefimerida.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger