E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Απριλίου 2013

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, αγαπητέ Κριέ, ίσως σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και κάποιες από τις απόψεις που είχες κι αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που ήταν σε εκκρεμότητα, τώρα θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να πάει και καλύτερα, φίλε Κριέ, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του στα προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις μια είδηση που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα ανοίξει τον δρόμο της δέσμευσης, με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, φρόντισε να κινηθείς με ευελιξία σήμερα στη δουλειά σου και μην κλείσεις νέες συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά από πριν, ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι συμφέρουσες. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τα ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη, ενώ θα έχεις την δυνατότητα να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά και ήρεμα, καταστρώνοντας τα επόμενα σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη, αν είσαι Ταύρος, και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς αυτό, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, για να περάσεις ένα παθιασμένο βράδυ με το σύντροφό σου ή με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, φίλε Ταύρε. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και αν μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου, θα σου αποφέρουν και τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. Μην αγχώνεσαι άδικα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή, αγαπητέ Δίδυμε, κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, γι’ αυτό φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα, εξ αιτίας της γενικότερης αρνητικής σου διάθεσης. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα αρνητικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, γιατί με την Αφροδίτη να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της από τον Ταύρο, ευνοείσαι να κάνεις καινούργια μια γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, φίλε Δίδυμε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να συγκρατηθείς όσο περισσότερο μπορείς  και να μην ενδώσεις σε πρόσκαιρες επιθυμίες.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου αυτήν την ημέρα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό για τους δικούς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με τον σύντροφό σου, εξαιτίας τρίτων ατόμων που θα θελήσουν να πάρουν θέση στα προβλήματα σας. Καλό θα είναι να συζητάς περισσότερο μαζί του, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και ενδεχόμενα προβλήματα, και να αφήσεις όλους τους καλοθελητές όσο πιο μακριά γίνεται. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, με την αυξημένη γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, μπορείς να κατακτήσεις εύκολα το πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα προκύψουν μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Καρκίνε, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.





Λέων
23/7-23/8

Μια ημέρα γεμάτη πάρα πολλές υποχρεώσεις για θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να λύσεις πάρα πολλά θέματα, αν διαθέτεις την κατάλληλη υπομονή, για να τα βάλεις σε τάξη. Προσπάθησε να μην κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί και φρόντισε να προγραμματιστείς κατάλληλα. Απόφυγε επίσης τις συναισθηματικές υποχωρήσεις, γιατί θα κουραστείς ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Λέων, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν στη σχέση σου. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς ταίρι, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από το παρελθόν σου να σε πλησιάσει ξανά και να σου αποδείξει ότι τα λάθη που έκανε, δεν θα τα ξανακάνει. Το μόνο που έχεις να χάσεις, είναι λίγο από το χρόνο σου… Ξανασκέψου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Λέων, απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για το μέλλον της δουλειάς σας, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.





Παρθένος
24/8-22/9

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Παρθένε, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Διανύεις μια περίοδος που μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους και αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, μίλησε του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μπορείς να το βρεις αρκεί να είσαι ανοιχτός σε προσκλήσεις και προτάσεις, που θα σου κάνουν κάποια πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Ωστόσο, οφείλεις να βιαστείς, προκειμένου να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, φίλε Ζυγέ, προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, ώστε να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις ενέργειες, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς. Κινήσου με περισσότερο προγραμματισμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πάει καλά, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει άμεσα να κάνεις κάτι για το διορθώσεις. Μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε το τοπίο με τον καλύτερο τρόπο. Και αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, τώρα που η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ευνοεί, μην κάθεσαι λεπτό, γιατί έρχεται η καινούργια γνωριμία που περιμένεις και πολύ γρήγορα θα δεσμευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στο χώρο της εργασίας σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι Ζυγός. Προσπάθησε να μην χαλαρώσεις και να μη δίνεις σημασία σε λόγια, που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί έχεις να καλύψεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα, αγαπητέ Σκορπιέ. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός, οργάνωση και να μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγο περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ, αλλά εσένα σε διακρίνει ένα μόνιμο άγχος, για να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε, γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται και ο άνθρωπος που θα σου προσφέρει την ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις οτιδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν στο μέλλον.




Τοξότης
23/11-21/12

Με τη λογική και την ευελιξία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις σήμερα να φέρεις τα πράγματα στον ίσιο δρόμο, αγαπητέ Τοξότη. Καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες, χρειάζονται πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να ρυθμίσεις από τώρα ορισμένα θέματα, που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Τοξοτών, αυτή η Τετάρτη φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική, ώστε να κάνεις καινούργια γνωριμία που θα είναι στα μέτρα και τα γούστα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Τοξότη, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν στα οικονομικά σου. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό, φίλε Αιγόκερε, αυξάνει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου και μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα σε αυτά που θέλεις να κάνεις για τη σχέση σου. Εσύ που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, βγες έξω και φλέρταρε δυναμικά με όποιο άτομο σου “γυαλίσει”. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρο ότι θα σε εντυπωσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, εξέτασε τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου, για να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου και μην ξεγελιέσαι με όλα όσα σου τάζουν τρίτα πρόσωπα, για τα αποτελέσματα που ζητάς. Πρέπει να είσαι συνετός και ρεαλιστής και όχι ανυπόμονος και επιπόλαιος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να κάνεις το κλίμα ερωτικό και ρομαντικό. Αν δεν είσαι ακόμη σε σχέση, μια κίνησή σου αρκεί για να προσελκύσεις και να πιάσεις στα δίχτυα σου αυτόν που σου αρέσει. Η γοητεία και η έντονη ερωτική σου διάθεση, σε κάνουν να ακτινοβολείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, κάποιες σκέψεις σου που αφορούν στην πορεία των επαγγελματικών σου, μπορεί σήμερα να σε αγχώσουν. Ξεπέρασέ τες με τη βοήθεια των συναδέλφων σου.  Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις άσκοπα τα χρήματά σου, γεγονός που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί οι πλανήτες σε ωθούν σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου. Θα γίνουν συζητήσεις με δικά σου άτομα για προβληματικές καταστάσεις και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ. Πλησίασέ τον χωρίς φοβίες και ανασφάλειες και πες του ανοιχτά, χωρίς υπεκφυγές, αυτά που θέλεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η ημέρα θα σε ωθήσει να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα και θα συναντήσεις κάποιο άτομο που θα σε γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μείνεις καθ’ όλα πιστός στο πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές, ευνοούνται.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger