E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 9 Απριλίου 2013

Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Μία καλή Τρίτη ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί σημαντικά. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις την επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα για τη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα εκπλήξεις τον σύντροφό σου με την ανανεωμένη και ρομαντική σου διάθεση. Όσο για τις μοναχικές ψυχές, τα πράγματα προμηνύονται καλά, μιας και οι κοινωνικές επαφές που θα σας χαρίσει η Σελήνη, θα σας ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, φίλε Κριέ, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα μεγάλα άλματα και να μην αλλάξεις τίποτα σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό είναι αρνητικό για αλλαγές και ανακατατάξεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.


Ταύρος
21/4-20/5

Μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις στην τύχη τους, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα, που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, και να του δώσεις να καταλάβει καλά ορισμένα πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και τους ανεπιθύμητους διαπληκτισμούς στη σχέση σας. Αν δεν έχεις ταίρι, οφείλεις επιτέλους να δώσεις προτεραιότητα και στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές, αν είσαι Ταύρος. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Διεύρυνε την οπτική σου, άνοιξε τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν, αρκεί έχεις μια τρυφερή και γλυκιά συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμη σχέση, αυτή την περίοδο θα δέχεσαι τα φλερτ και τα κομπλιμέντα σε ύψιστο βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να διώξεις μια και καλή την μοναξιά από κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, φίλε Δίδυμε. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά, οπότε φρόντισε να μείνεις μακριά από άσκοπες αγορές.



Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, και αυτήν την Τρίτη θα είσαι σε αναμονή, καθώς θα περιμένεις τις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Όμως, οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, θα σου βάλουν εμπόδια στο πέρασμα τους. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, φίλε Καρκίνε, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, είναι στο χέρι σου να αποκαλύψεις τη γοητεία που διαθέτεις, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, μην αφήνεις διάφορες ‘‘ανάποδες’’ καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν προκαλέσει η σημερινή αρνητική όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν την Τρίτη θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σκέψου θετικά, κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, φίλε Λέων, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Κριού. Σήμερα θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά αυτό θα είναι παροδικό. Μην αφήνεις λοιπόν την αισιοδοξία να απομακρύνεται από κοντά σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό κινήσου μεθοδικά, προσέγγισε τον στόχο σου διακριτικά και ρομαντικά και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Μπορείς να συζητήσεις εναλλακτικές μεθόδους, που θα κάνουν τα σχέδιά σου να προχωρήσουν, με τους συνεργάτες σου και αυτοί με την σειρά τους θα είναι στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα έξοδα που έχεις.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλά σχέδια που έχεις από το παρελθόν στη δουλειά σου, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, αν είσαι Παρθένος. Στα οικονομικά σου όμως, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Ωστόσο, μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα και να τακτοποιήσεις κάποιες παλιές οφειλές.



Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Επίσης, θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση, αλλά καλό είναι να μην εκφέρεις γνώμη. Μπορείς να σταματήσεις τις συζητήσεις με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα και να αλλάξεις θέμα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που πρέπει να προσέξεις, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει και προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε ό,τι σου προτείνει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεχτείς προτάσεις που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, αλλά καλό θα είναι να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα αυτήν την Τρίτη, φίλε Ζυγέ. Νοιώθεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην την υπερεκτιμήσεις περισσότερο από όσο χρειάζεται. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις απερίσκεπτες ενέργειες και προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις αγορές σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που επιθυμείς πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Σκορπιέ, γι’ αυτό φρόντισε σήμερα να μη φέρεις στην επιφάνεια συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι από την στασιμότητα των ημερών. Συνέχισε τις προσπάθειές σου, γιατί το φως στην άκρη του τούνελ πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί για εσένα, από εκεί που ούτε καν φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Σκορπιός. Θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις οτιδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.



Τοξότης
23/11-21/12

Όποιος κοιτάει το παρελθόν, σκοντάφτει στο μέλλον, αγαπητέ Τοξότη. Αρκετά ασχολήθηκες με τα παλιά, ήρθε ο καιρός να δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις, προκειμένου να αφήσεις χώρο για τα καινούργια που έρχονται και δεν θα είναι και λίγα. Καινούργιες φιλίες φαίνονται στον ορίζοντα. Μη διστάζεις, γιατί εκτός από χαρά, μπορεί να σου φέρουν και κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, που τόσο χρειάζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να είχαν συμβεί στο παρελθόν στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό του Κριού, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, με επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και την υπογραφή συμβολαίων.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, με ψυχραιμία και δυναμισμό, χωρίς να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, φίλε Αιγόκερε. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Θα δεις ότι στην πορεία θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, στη σχέση σου μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, στις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν ψυχικά. Οι λύσεις είναι μπροστά σου και θα γίνουν αποδεκτές από τον σύντροφό σου, αρκεί να τις προωθήσεις με λίγο διπλωματικό τρόπο. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις το σημερινό βράδυ, οι οποίες θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.



Υδροχόος
20/1-19/2

Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, κι αυτό γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό σου τομέα, αλλά μην πάρεις ακόμη σημαντικές αποφάσεις. Θα έχεις έντονη την ικανότητα της επικοινωνίας σήμερα και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς αυτό, για να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και διώξε αυτήν την ανασφάλεια που σε κατατρώει, για να περνάτε καλά και οι δύο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Κριό, το πάθος σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που ήθελες να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Ιχθείς
20/2,20/3

Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Ιχθύ. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, φίλε Ιχθύ, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, μην διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού σου δεσμού και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του. Η Σελήνη από τον Κριό ευνοεί τέτοιου είδους “επιστροφές”.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις καθόλου οικονομικές συναλλαγές.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger