E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηράκλειο: Ιερέας πούλησε μανουάλια και κολυμπήθρα σε εταιρεία ανακύκλωσης! – Σάλος από την αποκάλυψη

Τρίτη 9 Απριλίου 2013


Η πληροφορία ότι ιερέας από το Μαλεβίζι του Νομού Ηρακλείου, πούλησε σε εταιρεία ανακύκλωσης μανουάλια και κολυμπήθρα, έχει προκαλέσει σάλο. 

Όπως αποκάλυψε το Ράδιο Κρήτη, ο συγκεκριμένος ιερέας πήγε σε γνωστή εταιρεία και έδωσε προς ανακύκλωση (;) τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα, πουλώντας τα έναντι του ποσού των 620 ευρώ! 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία παραλαμβάνει και αγοράζει εκκλησιαστικά αντικείμενα, αφού το ίδιο έχουν κάνει κι άλλοι ιερείς του Νομού. 

Για να μπορέσει κάποιος ιερέας να κάνει κάτι τέτοιο απαιτείται ειδική άδεια από την Μητρόπολη, κάτι που δεν έγινε στις περιπτώσεις αυτές. »Δε γνώριζα ότι ήταν παράτυπο αυτό που έκανα» δήλωσε στο ραδιόφωνο ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανακύκλωσης. 

»Θα εκδώσουμε ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τους ιερείς για το θέμα» είπε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Πληροφορίες αναφέρουν, πως τα συγκεκριμένα εκκλησιαστικά αντικείμενα λόγω της ιδιαίτερης αξίας που έχουν, δεν ανακυκλώνονται αλλά πωλούνται ακριβά ως έχουν.

Πηγή: flashnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger