E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σάλος με πρωτοσέλιδο της Μέρκελ που τη θέλει έγκλειστη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Τρίτη 9 Απριλίου 2013



Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με το εξώφυλλο Πολωνικού περιοδικού που απεικονίζει τη Άνγκελα Μέρκελ ως φυλακισμένη σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ απεικονίζεται ως θύμα των Ναζί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, στο εξώφυλλο του γνωστού πολωνικού περιοδικού, Uwazam RZE.
Ντυμένη με τη γνωστή ριγέ ενδυμασία των φυλακισμένων και με ένα σκουφί στο κεφάλι, η Μέρκελ διακρίνεται πίσω από τα συρματοπλέγματα.
Αυτό το εξώφυλλο, είναι ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ της Γερμανίας και της Πολωνίας, σχετικά με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μάλιστα η εικόνα συνοδεύεται από τον εξής τίτλο: «Πλαστογράφηση της Ιστορίας: Πώς οι Γερμανοί, έκαναν τους εαυτούς τους θύματα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου».
Η Πολωνία έχει κατηγορήσει τη γειτονική χώρα για στρέβλωση ιστορικών γεγονότων και ανακήρυξη των πραγματικών εγκληματιών ως «θύματα πολέμου».
Αφορμή για αυτές τις κατηγορίες στάθηκε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε, στο τέλος του Μάρτη, από το γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF, με τίτλο «Our Mothers, Our Fathers».
Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην τύχη πέντε Γερμανών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από την πολωνική αντίσταση.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger