E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συντετριμμένη η Kylie Minogue!

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Οι φίλοι της Kylie Minogue φοβούνται ότι η είδηση της εγκυμομοσύνης της Halle Berry θα συνθλίψει συναισθηματικά την Αυστραλή σουπερστάρ, καθώς ο νυν σύντροφος της Berry είναι ο πρώην της Minogue. 

Πέντε χρόνια μετρούσε η σχέση τους κι όμως ο Martinez δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κάποιος έτοιμος για δέσμευση. Από κανάρα σε κανάρα πετούσε κι έτσι πέρασε από τη Mira Sorvino στην Kylie Minogue και μετά στη Halle Berry όπου και φαίνεται πως αποφάσισε να μείνει 

Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον της Minogue αναφέρουν ότι σαν σοκ ήρθε η είδηση της εγκυμοσύνης μια που και η ίδια θέλει διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. «Αγαπώ τα παιδιά αλλά δεν μπορείς απλώς να χτυπήσεις τα δάχτυλά σου. Προσπαθώ να είμαι πιο φιλοσοφική. Αν συμβεί θα είναι εκπληκτικό. Θα αισθανόμουν πραγματικά ευλογημένη». 

Στα 44 της χρόνια το βιολογικό της ρολόι χτυπάει σαν τρελό και «αν και χαίρεται για τον Olivier Martinez, θα στεναχωρεθεί πάρα πολύ για τον εαυτό της. Αγαπά τον Andres αλλά εκείνος είναι δέκα χρόνια μικρότερός της και δεν είναι ακόμη έτοιμος για δέσμευση, ενώ για την ίδια πσιτεύει ότι μάλλον είναι πολύ αργά να γίνει μητέρα» σημειώνουν οι φίλοι της Kylie Minogue.

H Ηalle Berry έχει ήδη μία πεντάχρονη κόρη από τον Gabriel Aubry, αλλά φημολογείται ότι τα σχέδια επέκτασης της οικογένειάς της με τον Martinez αναστατώνουν την Kylie, επειδή ο Γαλλομαροκινός ηθοποιός όσο καιρό είχαν σχέση δεν ήταν ακριβώς αφοσιωμένος. Όταν μάλιστα άρχισαν να βγαίνουν, η μητέρα της Mira Sorvino, πρώην συντρόφου του, είπε: «Αν η Minogue επιδιώκει δέσμευση, τότε βγαίνει με λάθος άνδρα. Η Mira ήθελε να δεσμευθεί και να κάνει παιδιά, αλλά ο Olivier δεν είχε διάθεση. Απλώς δεν μπορούσε να τον κρατήσει». 

Τώρα φαίνεται πως η Berry τα κατάφερε! Η Kylie τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον 35χρονο Andres Velencoso, ο οποίος επίσης δεν φαίνεται να έχει διάθεση να δεσμευθεί σοβαρά! 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger