E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα «Ψηλά Τακούνια» των αντρών - νέα μόδα στη Νέα Υόρκη

Κυριακή 7 Απριλίου 2013



Ιδού η νέα μόδα των αντρών: τα ψηλοτάκουνα. Δεν θυμίζουν σε τίποτε τις πλατφόρμες των glam rock σταρς τύπου Ντέιβιντ Μπάουι, ούτε όμως και τα τακούνια των drug queens. Μετά την χαλάουα και το άι-λάινερ, να άλλη άλλη μια αιτία για να αρχίσει το κήρυγμα ο Άνθιμος.

«Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς τα 8ιντσα τακούνια μου» δηλώνει ο Λουκ Νέρο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Mr. Black στους New York Times,«Πήγα σε ένα πάρτυ χθες και εκεί ήταν ένας άντρας ντυμένος κανονικά και φορούσε καυτά κόκκινα peep toes. Αυτό ήταν! όλοι του έλεγαν "Θεέ μου, λατρεύω τα παπούτσια σου!!" ».

Στο άρθρο των New York Times αναφέρεται πως «δυστυχώς η Αμερική δεν μπορεί να δεχθεί τους άντρες με γυναικεία τακούνια». Την άποψη της εφημερίδας επικροτεί και ο σχεδιαστής Τζεφ Πέις :«Μακάρι η κοινωνία να ήταν πιο δεκτική στους άντρες με τακούνια».

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Μάρκ Κράμερ, 25 ετών και τον Κόι Μπάρτον, 24 ετών, να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με ένα συντηρητικό ντύσιμο. Λέει ο Μπάρτον στην εφημερίδα: «Εμένα μου αρέσουν τα τακούνια Steve Madden, o Κόι προτιμά να φορά Chinese Laundry».




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger