E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η τηλεοπτική Χουρέμ μιλάει για το ρόλο της: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Χουρέμ είναι τα πάθη της"

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Περισσότεροι από 1,5 εκατ. τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά την ηθοποιό Μεριέμ Ουζερλί να υποδύεται την Χουρέμ, στη σειρά του ΑΝΤ1 "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής".
Η 30χρονη σήμερα Ουζερλί, είχε κάνει κάποιες ταινίες στη Γερμανία αλλά αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη της, στη γενέτειρα του πατέρα της. Κάπως έτσι, βρέθηκε στην Τουρκία, διεκδίκησε και τελικά πήρε το ρόλο της Χουρέμ, που της χάρισε επιτυχία και αναγνωρισιμότητα.


Η ίδια, μιλάει για την τηλεοπτική Χουρέμ, στο περιοδικό TVGlam.
"Η Χουρέμ μου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Εκεί που δεν το περιμένω, έχει απότομες εκρήξεις ή συμπεριφέρεται απρόβλεπτα... Η Χουρέμ δε μπορεί να κρατήσει μια ισορροπία στο χαρακτήρα της. Ζει σε μια δύσκολη εποχή. Έχει ζήσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν προσπαθώ να τη δικαιολογήσω, σίγουρα δεν την επικροτώ..."


"Είναι μια γυναίκα με έντονα πάθη. Αυτό είναι και το μεγαλύτερό της πρόβλημα. Τα πάθη της. Όπως και οι εμμονές της. Άπαξ και βάλει κάτι στο μυαλό της, δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Πάση θυσία θέλει να το πετύχει, χωρίς να εξετάζει αν έχει δίκιο ή όχι. Παρασύρεται και μετά δημιουργεί προβλήματα στον ίδιο της τον εαυτό" λέει σε άλλο μέρος της συνέντευξής της.



http://www.zappit.gr/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger