E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτοκτόνησε 13χρονος γιατί οι συμμαθητές του τον φώναζαν «ρουφιάνο»

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι γονείς ενός 13χρονου αγοριού από την Τζιόρτζια της Αμερικής, αφού βρήκαν τον γιο τους να κρέμεται νεκρός, μέσα στην ντουλάπα του δωματίου του.
Όπως υποστηρίζει ο πατέρας του, ο μικρός, δεχόταν επιθέσεις από τους συμμαθητές του στο σχολείο, οι οποίοι και τον αποκαλούσαν «ρουφιάνο». Έτσι, ο νεαρός, φοβόταν διαρκώς τις νέες προσβολές των παιδιών του σχολείου του, κάτι που φαίνεται πως τον ώθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο Ντέιβιντ Μπράουν, έμενε στην περιοχή Κολόμπους της Τζόρτζια, μόλις έξι μήνες, όταν μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του. Έτσι, όντας «καινούργιος» στο σχολείο του, δεν άργησαν να εμφανιστούν τα πρώτα επεισόδια με τους «νταήδες» του σχολείου. «Του έριχναν το φαγητό του πάνω και τον χτυπούσαν διαρκώς» είναι τα λόγια του πατέρα του στην Daily Mail, ο οποίος θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς όλους, μικρούς και μεγάλους, ώστε να μπει ένα τέλος στο bullying, το οποίο έχει φέρει εκατοντάδες παιδιά στο σημείο της αυτοκτονίας.
Ο ίδιος αναφέρει, πως δύσκολα του μιλούσε ο γιος του για τα όσα του συνέβαιναν στον χώρο του σχολείου, αλλά τα σημάδια της κακοποίησης, σωματικής και ψυχολογικής ήταν εμφανή.
Τα πράγματα έγιναν για τον 13χρονο χειρότερα, όταν κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου,πως ένα κοριτσάκι είχε στην τσάντα της έναν μπαλτά, με τον οποίο έλεγε στους συμμαθητές της πως θέλει να δολοφονήσει μία από τις καθηγήτριες τους. Έτσι, δόθηκε στους «νταήδες» μία ακόμη αφορμή για να κάνουν τη ζωή του μικρού κόλαση, φωνάζοντάς τον διαρκώς ρουφιάνο!
Κατά τη διάρκεια της κηδείας του, πολλά ήταν εκείνα τα παιδιά που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν, αφήνοντας του σημειώματα, μέσα στα οποία τον ανέφεραν ως «ήρωα» για τα όσα υπέμεινε.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger