E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Το 1/3 των διαζυγίων οφείλονται στο βραδινό κλάμα των μωρών

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


Είναι μια κατάσταση που όλοι οι γονείς βιώνουν. Το μεταμεσονύχτιο ξύπνημα λόγω του κλάματος του μωρού, φέρνει στη σχέση του ζευγαριού μεγάλες εντάσεις. Σύμφωνα με νέα έρευνα, πολλά είναι εκείνα τα ζευγάρια που καταλήγουν στον χωρισμό, λόγω των εντάσεων που προκαλούνται από τα το κλάμα του νεογέννητου μωρού τους.
Συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως το 1/3 των διαζυγίων έχουν ως βασική αιτία, τους τσακωμούς που προκαλούνται, από το ποιανού είναι η σειρά να σηκωθεί και να αλλάξει, η να ταΐσει το μωρό.
Πάνω από 2.000 γονείς πήραν μέρος στη δημοσκόπηση, και βρέθηκε πως, κατά μέσο όρο, κοιμούνται, μόλις έξι ώρες κάθε βράδυ, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα πρέπει να οι ώρες αυτές να είναι τουλάχιστον εφτά.
Το 30% των χωρισμένων, δήλωσε, πως οι τσακωμοί και τα νεύρα λόγω της έλλειψης ύπνου ήταν αυξημένα, μετά από τη γέννηση του παιδιού τους. Επίσης, πάνω από το 11%, παραδέχθηκε πως την ώρα που το μωρό ξυπνούσε, εκείνοι παρίσταναν τους κοιμισμένους, ώστε να μην υποχρεωθούν να σηκωθούν από το κρεβάτι.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger