E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 17 Μαρτίου 2013

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αν είσαι Κριός, κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα ξέγνοιαστα και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα προκαλέσουν έντονη κινητικότητα και θα σε εξαντλήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιόρισε την επικριτική σου διάθεση, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αγαπητέ Κριέ, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με τον άνθρωπό σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Όσο για σένα που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η ερωτική σου ακτινοβολία θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σήμερα και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και γοητεία. Εκμεταλλεύσου το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Κριέ, η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για αλόγιστες σπατάλες.





Ταύρος
21/4-20/5

Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, αγαπητέ Ταύρε, και θα σου χαρίσει μεγάλο δυναμισμό και θέληση να αλλάξεις πολλά πράγματα. Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Αν εξωτερικεύσεις τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου, δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, φίλε Ταύρε. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με τον αγαπημένο σου και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, να θυμάσαι πως τώρα που ο Άρης κινείται στον Κριό, ο ερωτισμός σου θα είναι τόσο έντονος, που θα καταφέρεις να προκαλέσεις και, γιατί όχι, να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις αρκετές εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά . Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να μην κάνεις συνέχεια έξοδα που δεν είναι προγραμματισμένα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά, γεγονός που θα σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες και που θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Ερμής, από το βράδυ και μετά σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και δυναμισμό, φίλε Δίδυμε. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές σου και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει. Ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, θα έχεις την απαιτούμενη εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις αρκετά από τα κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας, για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με τα δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις, που έχεις στη διάθεση σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Καρκίνε, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βγες έξω και πέρνα χρόνο με αγαπημένα σου άτομα. Μην διστάσεις να μοιραστείς το άγχος που έχεις για τα ερωτικά σου. Ίσως αυτοί μπορούν να σου προτείνουν κάποια λύση..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν. Με τη βοήθεια της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, ίσως να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.




Λέων
23/7-23/8
Σήμερα, φίλε Λέων, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχει o σύντροφός σου με τη δουλειά ή την οικογένεια του. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να τον βοηθήσεις. Οι ελεύθεροι Λέοντες, να περιμένετε μία ερωτική πρόσκληση από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Για να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ. Δες εδώ όλα όσα αφορούν την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και τα ΖΩΔΙΑ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, αν είσαι Λέων, γι’ αυτό προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα γραφειοκρατικά και ‘‘βαρετά’’ θέματα της καθημερινότητας. Πρόσεξε επίσης να μην πάρεις μέρος σε κουτσομπολιά συναδέλφων σου, γιατί μπορεί να εκτεθείς από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι τώρα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, τα θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, φίλε Παρθένε, που δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις απόλυτα. Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πώς θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις και προπάντων, κάνε αυτό που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αγαπητέ Παρθένε. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, από το βράδυ και μετά, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα, είναι η κατάλληλη στιγμή που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στον αισθηματικό τομέα, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, πράγμα που δεν το θέλεις. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, φίλε Ζυγέ. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο, που μπορεί να περιορίσει τα κεκτημένα σου. Τις αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα θα σε ευνοήσει αρκετά, φίλε Σκορπιέ, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και να σου δίνει μεγάλο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με πιο θετική διάθεση και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μήπως πρέπει να την εκμεταλλευτείς, για να ασχοληθείς περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά και με το να καλύψεις τις καθαρά προσωπικές σου ανάγκες; Σίγουρα, αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την σημερινή ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά θέματα μελλοντικά και να μην εμπιστεύεσαι με ευκολία άτομα, που στο παρελθόν σε έχουν προδώσει. Όσο και αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις, για το δικό σου καλό προτίμησε την σιωπή. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες και πρέπει να σκεφτείς τρόπους για να τις καλύψεις. Μια καλή αρχή είναι να περιορίσεις τις δαπάνες σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη, θα κατακτήσεις νέους στόχους και θα προωθήσεις με πρωτοποριακό τρόπο τα σχέδιά σου. Η διάθεσή σου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες, που αντανακλούν στο περιβάλλον σου. Θα δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του, θα νιώσεις καλύτερα. Και για τους μοναχικούς Τοξότες, το αποψινό βράδυ επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και φέρνει στο δρόμο σας συναντήσεις, με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις αρκετές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που επιθυμείς. Με τις κατάλληλες κινήσεις, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και αυτό θα σου ελευθερώσει τα χέρια. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά, δεν πρέπει να υποκύψεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα το σημερινό βράδυ. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι σήμερα στα ύψη τους, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και να σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που βιώνεις ακόμη ερωτική μοναξιά, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί εύκολα μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά τις άσκοπες αγορές, που μπορεί να κάνεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα και οι περιστάσεις απαιτούν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα από εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Στα αισθηματικά σου, θα εισπράξεις ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάς και θα απολαύσεις έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές, γι’ αυτό να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος!

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, φίλε Υδροχόε, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή από τα υπόλοιπα άγχη που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και βγες έξω να κατακτήσεις τα πλήθη..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και μην τον κουράσεις με πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι τώρα αναγκαίο για εσένα να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες. Κατά τα άλλα, από το βράδυ και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα έχεις ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, που θα φορτίσουν για τα καλά τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, και θα έχεις τη διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου. Κι αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να την διώξεις από την ζωή σου, αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό, να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτή η Κυριακή για το ζώδιο σου θα είναι ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια στα επαγγελματικά σου. Κάποια προβλήματα που είχες από το παρελθόν, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα φόρτε της. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα σε διακρίνει η τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger