E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν θα πιστεύεται που βάζει άρωμα η Halle Berry!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


Είναι από τις πιο σέxι ηθοποιούς του Χόλυγουντ ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της αναστάτωσε για μία ακόμη φορά τον αντρικό πληθυσμό!

Ήταν να μην εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση η Halle Berry, η οποία κατάφερε να προκαλέσει, αλλά και να αφήσει -κυριολεκτικά- το άρωμά της σε αυτή της την τηλεοπτική εμφάνιση!

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, καθισμένη απέναντι από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του σόου, Conan O'Brien, με το μαύρο και γεμάτο διαφάνειες φόρεμά της, προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, από αυτές που υποστηρίζονταν από τις ενδυματολογικές της επιλογές...

«Είσαι εκθαμβωτική, απλά εκθαμβωτική» ήταν το σχόλιο του O'Brien, προσθέτοντας ότι η Berry δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Και ενώ η κουβέντα προχωρούσε σε ήρεμους ρυθμούς, ήταν η δήλωση της ηθοποιού που άλλαξε το όλο κλίμα! Η Berry θέλησε να μάθει στον παρουσιαστή πώς πρέπει να φοράει το άρωμά του, προμοτάροντας παράλληλα το νέο της άρωμα, Closer.

Όταν ο O'Brien ψέκασε το άρωμα στο χέρι του, η Halle τον «σταμάτησε» λέγοντας: «Δεν βάζουμε εκεί άρωμα!». Σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι εννοεί το πρώην κορίτσι του Bond και ζητώντας μια περαιτέρω εξήγηση, η Berry τον άφησε με το στόμα ανοιχτό, λέγοντάς του «Οκ! Βγάλε το παντελόνι σου!».

Και κάπως έτσι ακούστηκε η αποκάλυψή της... «Το άρωμά σου πρέπει να το φοράς ανάμεσα στα πόδια σου. Στη συνέχεια, «ζεσταίνεται» στην περιοχή και έτσι διαρκεί όλη την ημέρα. Και έτσι, όταν αγκαλιάζεις κάποιον, δεν αφήνεις και το δικό σου άρωμα πάνω του!». Ο Conan O'Brien, όπως ήταν λογικό, έμεινε άφωνος από την όλη περιγραφή!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger