E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεσμοφύλακας επιτρέπει σε δολοφόνο να επιδεικνύει το θύμα του

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013



Ένας δολοφόνος, ο οποίος είχε επανειλημμένα μαχαιρώσει μία μητέρα τριών παιδιών, κατάφερε να συλλέξει φωτογραφίες από το αιμόφυρτο θύμα του και να τις επιδείξει με καμάρι στους συγκρατούμενούς του.
Η σοκαριστική αποκάλυψη, που αποκαλύπτει πως οι δολοφόνοι και βιαστές που κρατούνται σε βρετανικές φυλακές μπορούν να αποκτήσουν φωτογραφίες από τα πτώματα των θυμάτων τους, βγήκε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από αναφορά ενός πρώην φυλακισμένου της φυλακής Belmarsh, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ο οποίος δήλωσε πως ο δολοφόνος Ρις Λάντλοου καμάρωνε για τη δολοφονία της Λουίσα Μπράναν, δείχνοντας φωτογραφίες του πτώματός της στους υπόλοιπους κρατούμενους του σωφρονιστικού ιδρύματος.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βρετανίας έλαβε την εντολή να ξεκινήσει έρευνα για το ζήτημα αυτό, έπειτα από την αναφορά που καταδεικνύει πως οι κρατούμενοι μπορούν πανεύκολα να αποκτήσουν φωτογραφίες από νομικά έγγραφα, και ύστερα να τις «επικοινωνούν» με άλλους φυλακισμένους.
Ο Λάντλοου είχε καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση τον περασμένο Ιούλιο, για τη δολοφονία της Μπράναν, της οποίας είχε διαλύσει το κρανίο με ένα τηγάνι, και ύστερα είχε μαχαιρώσει –με δύο μαχαίρια- 25 φορές. Ο δολοφόνος είχε γνωρίσει το θύμα του σε μία παμπ, και την είχε πάει σπίτι του για σεξ, πριν την δολοφονήσει με τον βάναυσο αυτό τρόπο.
Έπειτα, ο αδίστακτος νεαρός είχε τηλεφωνήσει στην πρώην κοπέλα του, την οποία δήλωσε πως δεν είχε ξεπεράσει, για να της πει τί είχε κάνει. Η τρομοκρατημένη πρώην κοπέλα του δήλωσε πως άκουγε την Μπράναν στο βάθος να φωνάζει «πεθαίνω», τη στιγμή που μιλούσε με τον πρώην της.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger