E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ιστορία ενός επιζήσαντα: Έζησα στην ζούγκλα για 860 μέρες μόνος μου

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ο Εντ Στάφορντ, πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Ναυτικού κατάφερε κάτι το ακατόρθωτο!Παρέμεινε στη ζούγκλα για περίπου 860 ημέρες!

Οι 60 ημέρες ήταν σε νησί στον Ειρηνικό. Ο σύγχρονος Ροβινσόνας Κρούσος έχοντας ως μοναδικό του εφόδιο μία κάμερα για να απαθανατίσει τις στιγμές που έζησε ξεκίνησε αυτή την «τρέλα» από τις εχθρικές ζούγκλες του Αμαζονίου το 2008 και έφτασε στο ακατοίκητο νησί Ολαρούα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Είναι απίστευτα τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού, αν λάβουμε υπ’όψη ότι ο Εντ περπάτησε σχεδόν 6.000 μίλια κατά μήκος το Αμαζονίου, τρώγοντας καρπούς, κρέας από ζώα που έβρισκε στον δρόμο του και μαζεύοντας νερό από την βροχή.

Ο άντρας συγκέντρωσε όλο το υλικό, το έφτιαξε σε βιβλίο και έγινε μπεστ σέλινγκ με το τίτλο: «Διασχίζοντας τον Αμαζόνιο» (Walking the Amazon). Το βιβλίο περιγράφει μέσα τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε ο 37χρονος, τα συναισθήματα που ένιωθε- ακόμη και από τις κρίσεις πανικού που υπέφερε, τα τσιμπήματα από σκορπιούς και κουνούπια, τις προσπάθειες του για να φάει, όπως και την δυσκολία να δημιουργήσει φωτιά.

πηγή  koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger