E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 11 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς, αγαπητέ Κριέ, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου φυσικά προσπάθεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, χρειάζεται προσοχή. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Μπορείς να περάσεις καλά αν κι εσύ είσαι αποφασισμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Αλλά ακόμη κι αν ζεις στην μοναξιά, επίσης χρειάζεται λίγη παραπάνω κατανόηση και συγκαταβατικότητα, απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να κάνεις υπερβάσεις και να κινηθείς δυναμικά, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί είναι πολύ εύκολο σήμερα να παρασυρθείς και να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή σου διάθεση, φίλε Ταύρε, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αποδιοργανώσουν. Τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστικές λύσεις σε προβλήματα, που στο παρελθόν σου φαινόταν ανυπέρβλητα. Συνέχισε με αυτόν τον δυναμισμό, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, κράτησε τα άγχη σου μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα. Δείξε ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και εξέπληξέ τον ευχάριστα με κάποια πρωτοβουλία. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους, με άτομα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ευδιάκριτοι από την αρχή. Γενικά, κινήσου με σύνεση και σκέψη, πριν φτάσεις σε οποιαδήποτε συμφωνία, ιδιαίτερα αν είναι θέμα οικονομικού περιεχομένου. Μην υπογράψεις συμβόλαια και απόφυγε διακανονισμούς με το δημόσιο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Δίδυμε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευριστείς και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα απόφυγε τα μεγάλα λόγια, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και κατανόηση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μάλλον πρέπει να σκεφτείς τη στάση σου και να την αλλάξεις… για να οδηγηθείς σε μια σχέση που θα σε ικανοποιεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου κράτησε μια ουδέτερη στάση, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετές συνεργασίες σε στενοχωρούν και σε απογοητεύουν, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη ακόμα προσπάθεια, θα δεις σύντομα πολύ θετικά αποτελέσματα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Καρκίνε, και είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο μαζί του. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, είναι καλό να αποφύγεις τις κυκλοθυμίες και να μη σπάσεις τα νεύρα του συντρόφου σου. Ηρέμησε και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Ανοίξου σε καινούργιους κύκλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου έχεις ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, αγαπητέ Καρκίνε, και δεν πρέπει να το επιβαρύνεις περισσότερο. Πάντως, η μέρα θα φέρει νέες ευκαιρίες, αλλά και λύσεις σε παλιότερα προβλήματα. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και μπορείς να πάρεις λίγο τα πάνω σου, αλλά μην επαναπαυθείς.





Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση και να μην ξεσπάς στον σύντροφό σου με το παραμικρό. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, η περίοδος φέρνει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα. Μίλα μαζί τους, εξέφρασε χωρίς δισταγμούς τις προθέσεις σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν οι συνεργάτες σου και να ανταποκριθείς με ηρεμία στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και είσαι στο δρόμο να βρεις και νέες πηγές εσόδων. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς!!!





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Παρθένε, σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που ήταν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσει όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, αρκεί να βρεις χρόνο και ενέργεια να αφιερώσεις στη σχέση σου, για να πάνε όλα καλύτερα. Γενικά μην παρασύρεσαι από τα εξωτερικά προβλήματα και παραμελείς τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, η μέρα σου δίνει αρκετή δυναμικότητα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι καλά, αγαπητέ Παρθένε, και με λίγη ψυχραιμία, θα ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου με επιτυχία. Απόφυγε τα θέματα εκείνα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και η στάση σου είναι δυναμική, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να ανοιχτείς και να μιλήσεις με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, πρόσεξε λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και μην επαναπαύεσαι στις δάφνες και τις κατακτήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, διατήρησε τη δυναμική στάση στη δουλειά σου, για να δώσεις μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου. Προσοχή σε βιασύνες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω, απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, η μέρα απαιτεί ερωτισμό και έκφραση. Θα δεχτείς την αγάπη του συντρόφου σου, γι αυτό φρόντισε να του κάνεις κι εσύ μια έκπληξη, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Αν παραμένεις ένας μοναχικός Σκορπιός, τότε βγάλε μπροστά την καλύτερή σου διάθεση και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όταν είσαι αισιόδοξος, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα ενέργησε ομαδικά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και με λίγη προσοχή, μπορείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στο ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις μεταφέρεται και στη σχέση σου και σε κάνει να δίνεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου. Έτσι, το κλίμα φτιάχνει και τα προβλήματα ξεπερνιούνται. Οι αδέσμευτοι Τοξότες, ξέρετε ότι η γοητεία σας έχει μια μοναδική δύναμη. Βγείτε έξω απόψε και εκμεταλλευτείτε την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, καθώς ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές και εκτιμούνται δεόντως από τους ανωτέρους και συνεργάτες σου. Προσοχή μόνο στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, με τον Άρη να κινείται για τελευταία μέρα στο ζώδιο των Ιχθύων, τα πράγματα είναι περίφημα για εσένα. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ερωτική σου ζωή, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες και για ξεκίνημα σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και καλό είναι να μείνεις ουδέτερος, για να μην οδηγηθείς σε ένταση και ενεργήσεις εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου είναι σε ευαίσθητη φάση. Δείξε ψυχραιμία, για να τα βγάλεις πέρα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην κάνεις κάτι ελαφρά τη καρδία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά. Θα νιώσεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, χρειάζεται ίσως να σταματήσεις τη γκρίνια, για να σε πλησιάσουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρέπει σήμερα να είσαι διπλωμάτης και διαλλακτικός, για να την φέρεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Πλησίασέ τους και ζήτα βοήθεια. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θέλουν πολύ σκέψη.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Δευτέρα έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στα κόκκινα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα. Απ’ την άλλη όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου, με την παραμικρή αφορμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στον σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει, αλλιώς δεν θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται. Αν πάλι είσαι μόνος σου, έχεις όλη την εύνοια του Άρη, για τελευταία μέρα στο ζώδιό σου, για να γοητεύσεις και να αποπλανήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Μην διστάζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, απόφυγε τις νέες υποχρεώσεις στη δουλειά σου και μην φορτώνεσαι με επιπλέον καθήκοντα. Απ’ την άλλη, κάποιες προτάσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και δεν πρέπει να τις απορρίψεις αμέσως. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην παρεκκλίνεις, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς πάλι με χρέη.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger