E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αδερφές ξόδεψαν 25.000 ευρώ για να γίνουν σαν τη Λόπεζ και το μετάνιωσαν!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Η μανία των γυναικών να μοιάζουν στα πρότυπά τους, φαίνεται πως δεν έχει πάντα τα επιθυμείτε αποτελέσματα. Η μητέρα δύο αδερφών, ξόδεψε 25.000 ευρώ για να υποβληθούν οι κόρες της σε χειρουργικές επεμβάσεις και να μοιάζουν στην Τζένιφερ Λόπεζ, κάτι που ήθελαν πολύ και ίδιες. Τώρα, όμως, δηλώνουν πως το αποτέλεσμα δεν τους αρέσει καθόλου, καθώς τους προκαλεί διαρκώς προβλήματα!
Η Κάρεν και Τζένιφερ Λόπεζ (ναι, η μία έχει και το ίδιο ονοματεπώνυμο με τη διάσημη τραγουδίστρια), 20 και 23 ετών αντίστοιχα, μπήκαν από πολύ μικρές στη διαδικασία των χειρουργικών επεμβάσεων, ώστε να αποκτήσουν το στήθος και τα οπίσθια της Λατίνας celebrity.
Λίγο πριν τα 16 της, η Τζένιφερ, έβαλε για πρώτη φορά το νυστέρι πάνω της, ενώ τα χρήματα της τα έδωσε η μητέρα της! Και όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια, η μικρή της αδερφή… ζήλεψε τις καμπύλες της μεγαλύτερης και ζητούσε και εκείνη επίμονα να κάνει κάτι τέτοιο.
Έτσι, η μητέρα τους, υποχρεώθηκε να δώσει το ποσό των 25.000 ευρώ στον πλαστικό χειρουργό για να κάνει το χατίρι των παιδιών της. Το αποτέλεσμα; Καμιά από τις δύο δεν είναι ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα και μετανιώνουν που το έκαναν, καθώς, όπως οι ίδιες δηλώνουν, η εμφάνισή τους τραβά πολύ την προσοχή, ανδρών και γυναικών!
Η 20χρονη Κάρεν, δήλωσε: «Ο πισινός που είναι τόσο μεγάλος που μοιάζει με… κατάρα καθώς οι άντρες πάντα με κοιτούν επίμονα, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν και τον αγγίξουν!».
«Ακόμα και γυναίκες θέλουν να έρθουν να βγάλουν φωτογραφία δίπλα μου! Τραβάω πολύ την προσοχή και αυτό είναι ενοχλητικό!» δηλώνει στη Daily Mail.
Η αδερφή της, Τζένιφερ, η οποία είναι και μητέρα ενός αγοριού προσθέτει: «Κάποιες φορές γίνεται πολύ υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει με το σώμα μου. Οι άντρες που κορνάρουν και μου σφυρίζουν στο δρόμο, ενώ πολλές φορές έρχονται και με αγγίζουν!».
Και συνέχισε: «Και οι γυναίκες, όμως, δεν πάνε πίσω! Έρχονται και με ρωτάνε αν το στήθος μου και ο πισινός που είναι αληθινά και ζητούν να τα αγγίξουν για να δουν πως είναι. Αυτό, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ άβολα».
Η Τζένιφερ, από μικρή ηλικία θαύμα ζε τις γυναίκες με έντονες καμπύλες. Στα 13 της χρόνια, ζήτησε από τη μητέρα της να κάνει προσθετική στήθους, όμως εκείνη της το αρνήθηκε λέγοντας πως θα πρέπει να κλείσει πρώτα τα 18 της χρόνια, ώστε να έχει εξελιχθεί φυσικά το σώμα της.
Η… αντίσταση της όμως δεν ήταν ιδιαίτερα σθεναρή, καθώς μετά από ένα χρόνο συνεχούς γκρίνιας της κόρης της, εκείνη την άφησε να κάνει την πρώτη της αυξητική στήθους. Στη συνέχεια, ακολούθησαν και πολλές άλλες, με τη μικρή αδερφή να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.
Τώρα, δηλώνουν και οι δύο πως είναι δυστυχισμένες με αυτό που τους συμβαίνει…

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger