E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στη φάκα του ΣΔΟΕ ορθοπαιδικοί με μαύρο χρήμα!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ πιάστηκαν ορθοπαιδικοί από όλη τη χώρα οι οποίοι φέρονται να εισέπρατταν μαύρο χρήμα από συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντα της. 


Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη...τρεις και στην φάκα του ΣΔΟΕ έπεσαν ορθοπαιδικοί οι οποίοι φέρονται να έπαιρναν “χρυσά δωράκια” από εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη νήσο ΜΑΝ για την προώθηση συγκεκριμένων ειδών. Από το ΣΔΟΕ ανακοινώθηκε ότι από την έρευνα που έγινε για υπερτιμολογήσεις υλικών προέκυψε ότι εταιρεία δωροδοκούσε τους ορθοπαιδικούς καθώς στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν. 

Οι γιατροί που είναι νοσοκομειακοί, προέρχονται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.
Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν από τον έλεγχο των φορολογικών δηλώσεων και των τραπεζικών λογαριασμών σε 11 από τους ιατρούς, ότι κατείχαν 5,8 εκατ. ευρώ.

Οι γιατροί εκτός του ότι θα αναγκαστούν να πληρώσουν στην εφορία για όσα εισέπραξαν και δε δήλωσαν, θα βρεθούν και αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη καθώς υποβλήθηκαν στην Εισαγγελία μηνύσεις για το αδίκημα της δωροδοκίας.
Στις εταιρείες που φέρονται να εμπλέκονται καταλογίσθηκαν πρόστιμα 18,8 εκατ. ευρώ αλλά και πρόστιμα ΦΠΑ 2,4 εκατ. ευρώ.

Οι εταιρείες που πιάστηκαν από το ΣΔΟΕ δήλωσαν πως δε διέθεταν τα χρήματα για το πρόστιμο και προέβησαν σε συμβιβασμό για την καταβολή 12 εκατ. ευρώ.
Παραλληλα το ΣΔΟΕ συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει και άλλους γιατρούς που θησαύρισαν εισπράττοντας δωράκια και από φαρμακευτικές εταιρείες. 

Ήδη οι ελεγκτές σε απολογία έχουν εντοπίσει και καλέσει πολλούς γιατρούς από διάφορες πόλεις της χώρας καθώς διαπιστώθηκε ότι εμπλέκονταν σε κατευθυνόμενη συνταγογράφηση. Εισέπρατταν δηλαδή μαύρο χρήμα για να προωθούν συγκεκριμένα φαρμακευτικά προϊόντα. 

http://iatropedia.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger