E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια είναι αυτή που έφτυσε τον πρίγκιπα Χάρι;

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Οι περισσότερες γυναίκες θα έκαναν… πάρτι αρκεί να γνώριζαν τον πρίγκιπα Χάρι έστω και μια φορά. Αλλά φαίνεται πως η Κρεσίντα Μπόνας δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Και σίγουρα δεν συγκινείται και εύκολα, από τις εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα του νεαρού πρίγκιπα. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα γεγονότα και ο 28χρονος γαλαζοαίματος έχει πέσει στα πατώματα.
Ο Χάρι και η Κρεσίντα γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο σε ένα φεστιβάλ και αμέσως φάνηκε να υπάρχει μια σπίθα μεταξύ τους. Ωστόσο η ατίθαση ζωή του πρίγκιπα, αλλά και το σκάνδαλο με το πάρτι των οργίων στο Λας Βέγκας, πάγωσαν τη κατάσταση. Ωστόσο ο Χάρι δεν την ξέχασε και όταν έφευγε για το Αφγανιστάν της ζήτησε να τον περιμένει. Μάλιστα φίλοι του από το στρατόπεδο λένε ότι επικοινωνούσε με τη Κρεσίντα πιο συχνά από ότι με το παλάτι!
Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες που έχει επιστρέψει στην Αγγλία η 23χρονη καλλονή είναι εξαφανισμένη. Παρά τα τηλέφωνα και τα γράμματα του Χάρι να βρεθούν, η Κρεσίντα δεν του έχει κάνει το χατίρι. Ούτε στο μίνι-πάρτι για την επιστροφή του δεν πήγε. Οι φήμες λένε ότι είναι διχασμένη, καθώς ο πρώην της Χάρι Γουέντγουορθ-Στάνλεϊ την πιέζει να τα ξαναβρούν. Και αυτό έχει κάνει τον νεαρό πρίγκιπα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger