E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκάλυψη Σοκ! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πιστόριους επιτέθηκε σε γυναίκα!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του Όσκαρ Πιστόριους, αφού αποδεικνύεται πως δεν ήταν… ήσυχο παιδί.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ΠΙστόριους, έχει κατηγορηθεί ότι έχει χτυπήσει ακόμη μια φορά γυναίκα, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, χρησιμοποιώντας μια ξύλινη δοκό και τραυματίζοντάς τη στο πόδι. Μάλιστα, ο «blade runner» είχε κρατηθεί εκείνο το βράδυ στο κρατητήριο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την ομολογία του πως ήταν μεθυσμένος.
Πάντως, ο Νοτιοαφρικανός, είχε κατά καιρούς στο πλευρό του, πολλές και πανέμορφες γυναίκες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είχαν ξανθά μαλλιά, όπως και η άτυχη Ρίβα Στέενκαμπ. Το μοντέλο, έπεσε νεκρό από τα πυρά όπλου του Πιστόριους, ο οποίος ισχυρίστηκε πως την πέρασε για διαρρήκτη, καθώς μπήκε τα ξημερώματα στο σπίτι του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, για να του κάνει έκπληξη. Από τα όσα, όμως, γίνονται μέχρι στιγμής γνωστά, ο αθλητής δεν φαίνεται να πείθει τις Αρχές σχετικά με την αθωότητά του, ενώ χθες του απαγγέλθηκε και επίσημα η κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger