E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέος ομαδικός βιασμός συγκλονίζει την Ινδία

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού μετά φόνου συγκλονίζει την Ινδία, λίγες μέρες μετά την κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας...Θύμα αυτή τη φορά μια 21χρονη υπάλληλος εργοστασίου από την πόλη Νοΐντα, το άψυχο κορμί της οποίας εντοπίστηκε πεταμένο στον δρόμο το περασμένο Σάββατο.

Οι γονείς του κοριτσιού κάνουν λόγο για εγκληματική αδιαφορία από την πλευρά των αρχών, καθώς όταν ενημέρωσαν την αστυνομία για την εξαφάνισή της, το προηγούμενο βράδυ, οι αστυνομικοί τούς απάντησαν ότι μπορεί να είχε κλεφτεί με το αγόρι της. Βλέποντας την απροθυμία τους να αναλάβουν δράση για τον εντοπισμό της, άρχισαν να επικοινωνούν με τους συναδέλφους της από το εργοστάσιο, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι το κορίτσι είχε σχολάσει στις 9.00 το βράδυ.

Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν την επόμενη μέρα, όταν η κοπέλα βρέθηκε να κείτεται νεκρή και ημίγυμνη στον δρόμο. Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό για να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Οι αρχές άνοιξαν φάκελο για την υπόθεση κατόπιν διαμαρτυρίας της οικογένειας του θύματος και έθεσαν σε διαθεσιμότητα τέσσερις αστυνομικούς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι, ενώ ένας ακόμα κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.

Την ίδια στιγμή, δύο εκ των κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο της 23χρονης από το Νέο Δελχί αναμένεται να δηλώσουν αθώοι για όλες τις κατηγορίες, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος τους, Μ.Λ. Σάρμα. Οι δύο κατηγορούμενοι που εκπροσωπούνται από τον εν λόγω δικηγόρο είναι ο αδερφός του οδηγού του λεωφορείου, Μουκές Σινγκ και ένας ανειδίκευτος εργάτης, ο Ακσάι Θακούρ. Μαζί με τους υπόλοιπους τρεις άκουσαν το κατηγορητήριό τους κεκλεισμένων των θυρών, στην πρώτη τους εμφάνιση στο δικαστήριο.

Read more: http://www.newsbomb.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger