E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Είσαι σε μια προσπάθεια να βελτιώσεις τη ζωή σου, αγαπητέ Κριέ, κάνοντας απλές κινήσεις, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Μην εγκαταλείψεις αυτή την προσπάθεια, με οτιδήποτε κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Οι πλανήτες σήμερα σε ωθούν να εντείνεις τις κινήσεις σου και να υλοποιήσεις αρκετές από τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Μην αφήνεις απ’ έξω δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις μία ευχάριστη Πέμπτη, με πραγματική επικοινωνία από και προς τον σύντροφό σου. Αξιοποίησε τις θετικές συγκυρίες, για να του εξομολογηθείς τα παράπονά σου. Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος, πρέπει να αναθεωρήσεις κάπως μερικές απόψεις σου, για τους τρόπους που θα σε φέρουν κοντά στο το ταίρι των ονείρων σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, η εργασία σου είναι σε μια καλή μέρα, όπου ευνοούνται συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το μόνο που δεν αλλάζει προς το καλύτερο είναι τα οικονομικά σου, αλλά πάλι, δεν αλλάζουν και προς το χειρότερο… Έχε το νου σου!






Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, καλύτερα σήμερα να μείνεις ασυγκίνητος μπροστά σε διάφορες πληροφορίες, που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Για να ξεχωρίσεις τα άτομα που σε περιβάλλουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός, παρά να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, θα δεις μεγάλη βελτίωση. Όλα σου τα προβλήματα δείχνουν να μένουν πίσω κι εσύ μπορείς να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, η μέρα είναι πολύ θετική για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά αν τις βάλεις σε μια σειρά, θα μπορέσεις να τα προλάβεις όλα και μάλιστα αποτελεσματικά. Οι οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται, ειδικά αν πρόκειται να ρισκάρεις κάποια χρήματα. Άφησέ το για άλλη στιγμή.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου χωρίς να τις περιμένεις, αγαπητέ Δίδυμε, θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αυτήν την Πέμπτη και θα σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωσή σου, σε όσα πρέπει και θέλεις να κάνεις σήμερα. Αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή όσο πιο άμεσα γίνεται και συνέχισε ανενόχλητος την ημέρα σου, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι πιθανές σήμερα κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Απόφυγε τα βαριά λόγια ό,τι κι αν ακούσεις από τη μεριά του συντρόφου σου! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, μπορεί σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Να είσαι θετικός και ανοιχτός μαζί του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά, φίλε Δίδυμε, και να μην ανοιχτείς, με νέες αποφάσεις και συνεργασίες. Ασχολήσου όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται με χρέη του παρελθόντος, για να μην εξακολουθείς να τα βρίσκεις μπροστά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το άγχος των τελευταίων ημερών, αγαπητέ Καρκίνε, σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος μπορείς να περάσεις πολύ καλά, ειδικά αν δώσεις στον σύντροφό σου την ευκαιρία να σου μιλήσει για όσα αισθάνεται. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ με φίλους. Τα υπόλοιπα θα έρθουν εκεί που δεν τα περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλύτερα να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην αποκαλύπτεις σε οποιονδήποτε τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγο μάζεμα, καθώς τα έξοδά σου έχουν βγει εκτός προγράμματος.



Λέων
23/7-23/8

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη για εσένα, φίλε Λέων, για να ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορες ιδέες και σκέψεις, που σου έχουν καρφωθεί στο παρελθόν αλλά φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Γενικά, θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις ό,τι φανταστείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σε πιάνει πείσμα, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αξιοποίησε αυτή την ανεβασμένη σου διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου ζητήματα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να μιλήσεις στο ταίρι σου για όσα αισθάνεσαι, ώστε να πάει η σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα.. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελο σου και να είσαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου θα έχεις πολύ ενέργεια και μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε βιασύνες και κρίνεις λάθος ορισμένες καταστάσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, θα χρειαστεί ένας σχετικός προγραμματισμός για να πετύχεις όσα θέλεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετές αλλαγές έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, αλλά όσο κι αν σε ανησυχούν, θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα ότι όλες είναι προς το καλύτερο. Ήδη από σήμερα μια νότα αισιοδοξίας θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις λίγο διαφορετικά και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κράτησε την αισιόδοξη στάση σου και θα δεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο άτομο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, αγαπητέ Παρθένε, αλλά οι κόποι σου σύντομα θα αποδώσουν τα μέγιστα. Απόφυγε σήμερα όσο μπορείς τις οικονομικές συμφωνίες και κάνε κινήσεις μετρημένες, κυρίως στα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Ζυγέ, το καταφέρνεις σίγουρα, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορεί να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου και να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πέρνα τη μέρα παρέα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν λάθη του παρελθόντος, που ακόμα πληρώνεις… Αλλά όχι για πολύ. Κάνε υπομονή!




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά όπως το θέλεις και ότι όλα είναι σε μια στασιμότητα, θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε κάνει λίγο δύστροπο σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και οι οποίοι άλλωστε δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Πρέπει να είσαι προσεχτικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα θελήσεις σήμερα να πάρεις οριστικές αποφάσεις για τη σχέση σου. Ίσως να είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό… Όσο για εσένα που δεν έχεις σχέση, χρειάζεται πρώτα να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και μετά θα βρεις και σύντροφο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ξεπέρασε τον εκνευρισμό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί ειδικά στα επαγγελματικά σου δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος. Κάποια ζητήματα που έχεις αφήσει άλυτα, εμφανίζονται ξανά και ζητούν άμεση επέμβαση. Μην τα αμελείς! Και φυσικά, προσοχή στα οικονομικά, που σε αγχώνουν και όχι άδικα.




Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει σήμερα. Θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και θα μπορέσεις επιτέλους να ασχοληθείς με δικά σου άτομα, που τα έχεις παραμελήσει τελευταία. Μην αφήνεις μικρά προβληματάκια να σου χαλάσουν τη μέρα. Άλλωστε, είναι καθαρά στο χέρι σου να λυθούν κι αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, μπορείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα που δε σε ευχαριστούν, μέσα από μια ήρεμη συζήτηση. Αν δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, να είσαι έτοιμος για γνωριμίες και φλερτ, που μπορούν να εξελιχθούν όπως επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα έξοδά σου, που συνεχώς αυξάνονται.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς, αγαπητέ Αιγόκερε. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου χαρίζουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μετά από έναν δυνατό καβγά, φίλε Αιγόκερε, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό ενδέχεται να γίνει σήμερα και στην δική σου σχέση. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς και έχεις όλα τα φόντα, να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις τάσεις για να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περιορίσεις τις σπατάλες, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.




Υδροχόος
20/1-19/2

Μην αφήνεις την κακή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, που μπορεί να είχες μέχρι τώρα, να σε κυριεύσει και αυτήν την Πέμπτη και να σε αφήσει πίσω στα σχέδιά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει και φροντίζει ο σύντροφός σου γι’ αυτό, καθώς οι στιγμές που θα περάσεις μαζί του θα είναι γεμάτες ρομαντισμό. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, κοίταξε προσεκτικά γύρω σου. Μπορεί αυτό που ψάχνεις να είναι πολύ κοντά, αλλά η ανασφάλεια να σου κλείνει τα μάτια και να μην το βλέπεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η στασιμότητα που υπάρχει στα επαγγελματικά σου είναι παροδική και μπορείς να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες μέρες. Ωστόσο, μην εκνευριστείς σήμερα με ό,τι προκύψει και νιώσεις ότι εμποδίζει την επιτυχία σου. Λίγη υπομονή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, όπου τα έξοδα δε σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, το άγχος των τωρινών υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα, που έπρεπε να είχαν λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις μία ευχάριστη Πέμπτη και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τους πολύ κοντινούς σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από μικροεντάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αυτό ισχύει, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα, που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν είναι και η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως χαμηλά επίπεδα…
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger