E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η καλύτερη δουλειά – 25.000 ευρώ για να γίνεις δοκιμαστής τσουλήθρας!

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013





Αν νομίζατε ότι δουλειά συνεπάγεται κόπο και πλήξη… κάνετε λάθος! Τι θα λέγατε αν πληρωνόσασταν με 25.000 ευρώ το χρόνο και ταξιδεύατε στα καλύτερα πάρκα με νεροτσουλήθρες στον κόσμο, για έξι ολόκληρους μήνες;
Αν σας αρέσει, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού, η οποία είναι στην αναζήτηση ενός δοκιμαστή… νεροτσουληθρών ώστε να τις βαθμολογεί ανάλογα με την εμπειρία που του προσέφεραν!
Πρόκειται για την «απόλυτη» καλοκαιρινή δουλειά, με την οποία ο τυχερός που θα προσληφθεί θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει στα 20 καλύτερα waterpark του κόσμου, ώστε να τεστάρει το μέγεθος της διασκέδασης που προσφέρουν σε όσους τις επιλέξουν. Τα πάρκα αυτά βρίσκονται σε χώρες όπως η Μαγιόρκα, η Τουρκία, η Αίγυπτος και πολλές ακόμη.
Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εταιρείας, ο κατάλληλος υποψήφιος για τη θέση, θα πρέπει να είναι λάτρης της δράσης και της διασκέδασης, αλλά και «τρελός για τις νεροτσουλήθρες!». Επίσης, θα πρέπει να είναι πρόθυμος να ταξιδέψει όπου του ζητηθεί, να είναι χαρούμενος που δουλεύει αλλά και να αισθάνεται άνετα… με το μαγιό του!
Δυστυχώς για εσάς, η εταιρεία αναζητά μόνο Βρετανούς υποψήφιους οι οποίοι θα πρέπει να έχουν και την κατάλληλη ηλικία και συγκεκριμένα μεταξύ 18 και 30 ετών. Μάλιστα, οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, θα εξεταστούν πριν πάρουν τη θέση: θα μεταφερθούν σε ένα πάρκο με τσουλήθρες και θα πρέπει να αποδείξουν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς. Στη διαδικασία θα είναι παρούσα ειδική επιτροπή, η οποία και θα επιλέξει τον καλύτερο -και πιο τυχερό- νέο για πρόσληψη.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger