E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σάλο προκαλεί το πιο σεxιστικό σόου της τηλεόρασης

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο τηλεοπτικό σόου της Δανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου, μια γυναίκα γδuνεται, ενώ ο παρουσιαστής με τον καλεσμένο του, σχολιάζουν το σώμα της!

Αρχικά, οι κοπέλες, εμφανίζονται στον χώρο, φορώντας μόνο μια μαύρη ρόμπα. Στη συνέχεια, γδuνονται, ενώ μπροστά τους, σε έναν καναπέ, κάθονται οι δύο άντρες, σχολιάζοντας ποια σημεία του σώματος που βλέπου μπροστά τους τους αρέσουν και ποια όχι. Όπως μπορείτε να αντιλήφθητε, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται δεν είναι και ιδιαίτερα κατάλληλο για την τηλεόραση.

Οι αντιδράσεις, από την πρώτη μέρα της προβολής του σόου, ήταν μεγάλες, καθώς χαρακτηρίστηκε ως η πλέον σεxιστική και ρατσιστική εκπομπή, όλων των εποχών.

Από την άλλη, ο παρουσιαστής, Thomas Blachman, ο οποίος έγινε γνωστός στη χώρα του ως κριτής του X-Factor, δηλώνει, πως με αυτού του είδους την εκπομπή, θέλει να κάνει καλό στις γυναίκες γιατί «πάντα διψούν να ακούσουν πολλά λόγια, κυρίως από τους άντρες». Επίσης, ανέφερε, πως σκοπός του είναι, μαζί με τον εκάστοτε καλεσμένο του, να σχολιάσουν την αισθητική του γυναικείου σώματος, και όχι να το παρουσιάσουν σαν αντικείμενο πoρνό ταινίας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger