E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Wikileaks: Ο Μπερλουσκόνι και... τα μεταξωτά μαντήλια στην Χίλαρι!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


Το παρασκήνιο μιας συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την Χίλαρι Κλίντον, «ξεθάβει» το Wikileaks, το οποίο αναφέρει ότι ο «Καβαλιέρε» χάρισε στη Χίλαρι Κλίντον τα περίφημα μεταξωτά μαντίλια της Νάπολης και της είπε ιστορίες από την παιδική του ηλικία. 

Η συνάντηση του Μπερλουσκόνι με την Κλίντον, έγινε το 2010 όταν από το Wikileaks διέρρευσαν οι χαρακτηρισμοί της για τον «Καβαλιέρε» και τον αποκαλούσε «ανεύθυνο, μάταιο και ατελέσφορο» ως σύγχρονο ηγέτη. Όταν συναντήθηκαν, ο Μπερλουσκόνι είπε στη Χίλαρι το πόσο πολύ αγαπά την Αμερική και ότι ήταν πολύ θλιβερό γι αυτόν να διαβάζει την «διαρροή» από το Wikileaks, αναφέρει στο βιβλίο του όπου φιλοξενεί την διαρροή των Wikileaks ο Κιμ Γκατας, δημοσιογράφος του BBC.

Γράφει λοιπόν ο Γκάτας: «Ο Μπερλουσκόνι, της έφερε ένα δώρο: Μεταξωτά μαντίλια από την Νάπολη. Της είπε για τον πατέρα του, ο οποίο τον πήγαινε στο νεκροταφείο να δει τους τάφους των Αμερικανών οι οποίοι σκοτώθηκαν προσπαθώντας να απελευθερώσουν την Ιταλία στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ''έχτισε'' την αγάπη του για την Αμερική».

Όπως αναφέρεται στη συνέχεια, η Κλίντον «δεν θαύμαζε ακριβώς, τον Ιταλό ηγέτη σαν άνθρωπο, καθώς είχε κακιά φήμη για τα ''ροζ'' πάρτι, ενώ υπήρχαν και οι κατηγορίες ότι έκανε σεξ με ανήλικα κορίτσια. Αλλά ένιωθε άσχημα για τον Μπερλουσκόνι ως πολιτικό, ο οποίος ήταν πολύ θερμός σύμμαχος των ΗΠΑ».

Η Κλίντον, σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις, είπε στον Μπερλουσκόνι σύμφωνα με το βιβλίο: «Θα σταθώ εδώ δίπλα σου. Θα φέρουμε κάμερες και εγώ θα εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την Ιταλία και εσένα προσωπικά, για όσα έχεις κάνει για την σχέση μας». Όπως αναφέρεται, ένα e-mail στάλθηκε σε όλους τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, το οποίο τους ενημέρωνε ότι η Κλίντον ήταν έτοιμη να κάνει δηλώσεις. «Οι καμεραμέν, οι φωτογράφοι και μερικοί ρεπόρτερ βιάστηκαν να μπουν στο δωμάτιο».

http://www.thestival.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger