E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκλειστικό: Το μεγάλο μυστικό της Ελένης!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


"Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ ΄αγ'όρι μου", είναι αυτές οι ημέρες για την Ελένη Μενεγάκη. Παρόλα αυτά αν νομίζετε πως η Ελένη έχει αφήσει την... "Ελένη" της στην τύχη της, απατάσθε. Η γνωστή παρουσιάστρια εξακολουθεί να ασχολείται με πάθος με την εκπομπή της, μιας και από την στιγμή που δεν έχει πέσει ακόμα η αυλαία της φετινής σεζόν, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Ετσι, τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της, όχι μόνο δεν έχουν μπει στο κλίμα του... τηλε-αποχωρισμού και δεν έχουν κατεβάσει ρολά, αλλά βρίσκονται διαρκώς και στην διαδικασία αναζήτησης νέων ιδεών, προκειμένου να ανανεώσουν την εικόνα της εκπομπής και την θεματολογία της. 

Ποιο είναι ,λοιπόν, το μεγάλο τηλεοπτικό μυστικό της Ελένης αυτή την εποχή; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή της, να ξεκινήσει μία ολόκληρη κοινωνική εκστρατεία. Αποφάσισε να ξεκινήσει μία εκστρατεία αγάπης, η οποία στόχο έχει να βραβεύσει το ιερότερο πλάσμα της γης, το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή όλων μας, την ΜΗΤΕΡΑ! 

Η κοινωνική εκστρατεία της ξανθιάς παρουσιάστριας θα ξεκινήσει στις 13 Μαίου και θα διαρκέσει περίπου είκοσι μέρες. Ο τίτλος της; Οι "Μητέρες της ζωής μας" και όπως ίσως φαντάζεστε, στόχος όλης αυτής της προσπάθειας είναι, να αναζητηθούν και να παρουσιαστούν εκείνες οι ξεχωριστές μητέρες που με το κοινωνικό τους έργο και την ευαισθησία τους, έχουν καταφέρει να επιδράσουν θετικά στην ζωή των άλλων. Πως είναι οι "Ηρωες" του ΑΝΤ1; Ε, κάτι παραπλήσσιο... 


Ναι, ο Alpha και η Ελένη παιρνούν στην αντεπιθεση και ουσιαστικά βάζουν ένα γερό μπουρλότο στα θεμέλια του νέου πολυσυζητημένου πρότζεκτ του ΑΝΤ1, μιας και αναμφισβήτητα οι δύο αυτές πρωτοβουλιές έχουν πολλές ομοιότητες. Μόνο που σε ότι έχει να κάνει με το κανάλι της Κάντζας, εννοείται πως δεν πρόκειται για ένα ξεχωριστό φορμά, παρά μόνο για μία θεματική ενότητα εκπομπής. 

Οσο για το πως θα αναδειχθεί η "Μητέρα της Ζωής μας"; Εδώ αναλαμβάνεται δράση όλοι εσείς, μιας και μέσα απο την εκπομπή θα παρουσιαστούν διάφορες ιστορίες και οι τηλεθεατές με την ψήφο τους, θα αναδείξουν την καλύτερα. Η μεγάλη νικήτρια θα εξασφαλίσει σημαντική οικονομική και όχι μόνο βοήθεια για την δράση και το έργο της από το κανάλι της Κάντζας, αλλά και όχι μόνο! 

Ε, ρε γλέντια στον ΑΝΤ1!!!!!



http://www.tlife.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger