E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Δείτε τη στιγμή που αφόπλισε το ληστή που του επιτέθηκε

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο δράστης μιας ένοπλης επίθεσης στη Νέα Ορλεάνη το περασμένο σαββατοκύριακο.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένας επίδοξος κακοποιός πλησίασε έναν νεαρό άντρα στη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης. Οπως φαίνεται κι από το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στον δρόμο, ο ληστής σημάδεψε με την καραμπίνα τον ανυποψίαστο περαστικό, ο οποίος μάλλον επέστρεφε σπίτι του από το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας.

Ο δράστης έφερε το όπλο του πολύ κοντά στο πρόσωπο του υποψήφιου θύματος, το οποίο όμως έδειξε τα αντανακλαστικά του: με μια γρήγορη και απότομη κίνηση, αφόπλισε τον ληστή, ο οποίος στη συνέχεια το έβαλε έντρομος στα πόδια με το παρολίγον θύμα να τον έχει πάρει στο κατόπι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», λίγα λεπτά αργότερα, δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα κακοποιοί, πλησίασαν το θύμα με ένα αυτοκίνητο και του ζήτησαν πίσω το όπλο που είχε στη κατοχή του. Ομως και πάλι ο άντρας απέδειξε πόσο θαρραλέος είναι. Αψήφησε την εντολή των κακοποιών και με τη λαβή της καραμπίνας έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή για δεύτερη φορά.

Οι έρευνες για τη σύλληψή τους συνεχίζονται και γι' αυτόν τον λόγο δόθηκε στη δημοσιότητα το υλικό από κάμερα ασφαλείας, με την έκκληση στους πολίτες της Νέας Ορλεάνης αν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τον ή τους δράστες να το καταθέσουν στην αστυνομία.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger