E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 2 Μαίου 2013

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα, αγαπητέ Κριέ, και μην προσκολλάσαι σε καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι και δραστηριοποιήσου άμεσα! Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου πιο ρεαλιστικά, φίλε Κριέ. Μίλα με τον σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου απέναντί του, διώχνοντας όλες του τις ανασφάλειες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι τώρα που ο Άρης κινείται στον Ταύρο θα σε ευνοήσει και θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά, αρκετές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.


Ταύρος
21/4-20/5

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, αγαπητέ Ταύρε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα, θα πρέπει να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, προτού να είναι αργά. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, σταμάτα λοιπόν να δίνεις τόσα πολλά. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ταίρι, αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά, αν είσαι Ταύρος, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα έξοδα στα οικονομικά συνεχίζονται, να ξέρεις όμως ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, φίλε Δίδυμε. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και μέχρι να πεις “τελειώνω”, αρχίζεις πάλι να τρέχεις, για να τακτοποιήσεις άλλα θέματα. Μην τα παίρνεις όλα επάνω σου. Σίγουρα κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα άφοβα τη βοήθειά τους, χωρίς να σε πιάνουν οι εγωισμοί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην αφοσιώνεσαι τόσο στις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και παραμελείς το ταίρι σου, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις και ξαφνικά θα έρθει η καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κάποια σχέδια που έχεις στα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.


Καρκίνος
22/6-22/7

Φρόντισε από σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι σε αγχώνει, αγαπητέ Καρκίνε. Μην μελαγχολείς και μην παρατηρείς από απόσταση τις καταστάσεις, χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε επηρεάζουν τα ψυχολογικά σου. Στις συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που λες, φίλε Καρκίνε, γιατί μπορεί να πεις λόγια, που θα προκαλέσουν εντάσεις με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κινηθείς άμεσα, γιατί σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα έντονο άγχος τα οικονομικά και σήμερα. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα ανοίγματα.


Λέων
23/7-23/8

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αγαπητέ Λέων, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί ελλοχεύουν προβλήματα. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Αν δεν έχεις ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο και σε ευνοεί, να ξέρεις πως έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που μπορεί να γίνουν, θα σε αποσυντονίσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που θα έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.



Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις, φίλε Παρθένε. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νοιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, αγαπητέ Παρθένε. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα, γιατί πλησιάζει η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, ο δυναμισμός που θα έχεις στη δουλειά σου θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που επείγουν.



Ζυγός
23/9-22/10

Πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η κοινωνικότητα και η γοητεία σου θα είναι αναμφισβήτητη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα είναι πολύ έντονη, φίλε Ζυγέ. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε οδηγήσει σε καταστάσεις πολύ καλύτερες από τις τωρινές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου πολλά πράγματα καθυστερούν, αν είσαι Ζυγός. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Έτσι, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και να έχεις επιτυχία.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αυτή την περίοδο, αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να μην κάνεις ούτε υπερβολές, ούτε βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Δεν πρόκειται να πάθεις κανένα κακό. Απεναντίας, βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα και προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις πάρα πολλές ιδέες, που πρέπει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός, θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, μέρα με αρκετά έξοδα θα είναι αυτή η Πέμπτη, γι’ αυτό απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό, αγαπητέ Τοξότη. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται μπροστά σου, με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να περιορίσεις λίγο την παρορμητικότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, φίλε Τοξότη. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και μην απομονώνεσαι. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να προσέχεις αρκετά.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου, φίλε Αιγόκερε. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις, φίλε Αιγόκερε. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Αιγόκερως. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Στα οικονομικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.



Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετό άγχος θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ήλιο. Πολλές οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, φίλε Υδροχόε, που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε διακατέχουν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα, που δεν τα περίμενες.



Ιχθείς
20/2,20/3

Δύσκολη ημέρα θα είναι η σημερινή Πέμπτη για εσένα, φίλε Ιχθύ, καθώς πολλές παρεξηγήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Προβλήματα από το παρελθόν ίσως έρθουν και πάλι στην επιφάνεια. Πρόσεχε τις εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα φρόντισε να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στον σύντροφό σου και μην επαναπαύεσαι στις… δάφνες σου! Εσύ που βιώνεις ακόμη την ερωτική μοναξιά, να ξέρεις  πως οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις καινούργια γνωριμία που θα σε γοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά αρχίζουν να αποκτούν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger