E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στρέιτ άντρας εξομολογείται την εργασιακή εμπειρία του στην Victoria's Secret

Σάββατο 11 Μαΐου 2013


Το 2010, ο φοιτητής Κρις Πίλνι αποφάσισε να παρατήσει τη σχολή οδοντιατρικής και να πιάσει δουλειά στον... παράδεισο που είναι μυστικός και έχει και γυναικείο όνομα: Victoria's Secret. H κοπέλα του τον είχε παρατήσει και η ζωή του είχε «πιάσει πάτο».

Μέχρις ότου πάτησε το πόδι του στο ιδεώδες εργασιακό περιβάλλον, για να καταλήξει μετά από λίγο καιρό να μην προλαβαίνει τα ραντεβού... Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως μόνο στις κεντρικές εγκαταστάσεις, όπου έπιασε δουλειά, το 90% των εργαζομένων είναι γυναίκες!

Όπως λέει και ο ίδιος, αυτό που τον εξέπληξε περισσότερο το διάστημα που εργάστηκε εκεί ήταν ότι οι γυναίκες που έβγαιναν μαζί του δεν έδειχναν να έχουν πρόβλημα με το γεγονός ότι εργαζόταν σε περιβάλλον γεμάτο πειρασμούς. Οπότε, η αρχική προειδοποίηση φίλου του: «ποια θα βγει με έναν τύπο που πουλάει στριγκάκια σε γυναίκες;», μάλλον αποδείχτηκε τουλάχιστον εσφαλμένη.

Απεναντίας, οι γυναίκες μάλλον εντυπωσιάζονταν, όπως επίσης η αυτοπεποίθησή του άγγιξε ταβάνι, χωρίς όμως να χάσει τα μυαλά του.

Το σημαντικότερο όμως ήταν το γεγονός ότι η εργασιακή εμπειρία στην εν λόγω εταιρεία του άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόταν τις γυναίκες:

«δουλεύοντας στη Victoria's Secret δεν έγινα κατ' ανάγκη καλύτερος με τις γυναίκες, αλλά σίγουρα αποκόμισα μία πιο ρεαλιστική εικόνα του πώς λειτουργούν».

Πηγή: Business Insider

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger