E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πτυχιακές εργασίες με... delivery: Με 1.000 ευρώ τις στέλνουν στο σπίτι των φοιτητών!

Σάββατο 11 Μαΐου 2013


Την ώρα που τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας χρειάζονται επειγόντως εξυγίανση οι ίδιοι οι φοιτητές μπαίνουν στο «τρυπάκι» να… πληρώνουν για τις εργασίες της σχολής τους!

Ολόκληρη βιομηχανία έχει στηθεί με πτυχιακές εργασίες από γραφεία που παρουσιάζονται ως εκπαιδευτικά κέντρα και προσφέρουν τα πάντα έναντι... αδράς αμοιβής.

Στην Αττική, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Θεσσαλονίκη ακόμα και στην… Καβάλαέχουν στηθεί τέτοια «κέντρα», που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις των φοιτητών.Μάλιστα, τα περισσότερα γραφεία και sites παρουσιάζονται ως συμβουλευτικές εταιρίες, που λύνουν απορίες στους φοιτητές για την πτυχιακή τους.

Ένα από αυτά τα γραφεία στεγάζεται στην Λ. Συγγρού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων», στο γραφείο είναι μόνο μια γυναίκα, μια βιβλιοθήκη και ένας υπολογιστής. Εκεί συλλέγονται τα πρώτα στοιχεία για την εργασία: θέμα, άξονας, βιβλιογραφία και αριθμός σελίδων.

«Σας λέμε το κόστος και αν συμφωνείτε ξεκινάμε με μια προκαταβολή, που είναι το ένα τρίτο της τιμής. Μετά σας φτιάχνουμε τον σκελετό, το δείχνετε στον καθηγητή σας και προχωράμε», εξηγεί η υπεύθυνη.

«Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, μόνο να διαβάσετε την εργασία, ειδικά αν έχετε παρουσίαση», προσθέτει.

Το κόστος για μια εργασία 30 σελίδων για παράδοση τον Σεπτέμβριο είναι 258 ευρώ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, όπως τα μεταπτυχιακά φτάνει μέχρι και τα 1.000 ευρώ το αντίτιμο.

Πηγή: εφημερίδα "Τα Νέα"

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger