E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μπανγκλαντές: Γυναίκα επιβίωσε 17 ημέρες κάτω από τα ερείπια (Pics+Video)

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σωστικά συνεργεία ανέσυραν σήμερα, ζωντανή μια γυναίκα από τα ερείπια του εργοστασίου, 17 ημέρες μετά την κατάρρευση του (Pics+Video)

Σωστικά συνεργεία ανακάλυψαν σήμερα ζωντανή μια γυναίκα στα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε πριν από δύο εβδομάδες και πλέον στο Μπανγκλαντές, στοιχίζοντας τη ζωή σε 1.000 και πλέον ανθρώπους, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Somoy και όπως δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, και την απεγκλώβισαν.

Η γυναίκα αυτή, που ονομάζεται Ρέσμα, σύμφωνα με τον Άχμεντ Αλί, τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής, βρέθηκε “σε μια τρύπα ανάμεσα σε ένα δοκάρι και μια κολόνα” και πιθανώς “είχε ένα απόθεμα νερού ή είχε αποθηκεύσει λίγο νερό από αυτό που είχαμε εγχύσει στο κτίριο”.

Πλάνα που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός απευθείας απεικόνιζαν στρατιώτες καθώς έκαναν προσπάθειες να απεγκλωβίσουν την γυναίκα από τα συντρίμμια του κτιρίου Ράνα Πλάζα που κατέρρευσε την 24η Απριλίου.

Ένα μέλος σωστικού συνεργείου είπε ότι άκουσε παγιδευμένη γυναίκα που “φώναζε ‘σας παρακαλώ, σώστε με’” κατά την διάρκεια της διαδικασίας απομάκρυνσης των συντριμμιών.


www.news247.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger