E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΤΡΑ: Η... γριά κότα έχει το ζουμί! Σάλος με ηλικιωμένη ιερόδουλη που κάνει «μπίζνες» μέχρι και στο Νοσοκομείο

Σάββατο 11 Μαΐου 2013



Τι και αν είναι «ώριμη» και την... πήραν τα χρόνια, φαίνεται πως εξακολουθεί και βρίσκει «πελατολόγιο» σε «κατηγορίες» ανδρών που δεν δύνανται να βρουν κάτι πιο «φρέσκο» για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Ο λόγος για μία ηλικιωμένη αλλά καλοδιατηρημένη γυναίκα που διαμένει στην συνοικία Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και για την οποία... οι πάντες γνωρίζουν τα «καμώματά» της! «Μέχρι και νταβατζή έχει σπίτι, έναν αλλοδαπό» μας είπε γείτονάς της. Καταφέρνει να «ξεγελά» τους υποψήφιους εραστές της, για την ηλικία της, αφού βάφει τα μαλλιά της κόκκινα, έχει ωραίο σώμα (για τα χρόνια της) και «ξεχωρίζει» για τις στιλιστικές της επιλογές.

Η γειτονιά πάντως εκτιμά ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εξακολουθεί να «ψωνίζεται» και μάλιστα προσβλέπει σε αλλοδαπούς αλλά και ασθενείς! «Μέχρι και το ασθενοφόρο κάλεσε προ ημερών για να καταφέρει να νοσηλευθεί, να μπει μέσα σε κλινική και να πιάσει «κουβέντες» με ηλικιωμένους ασθενείς τους οποίους με το αζημίωτο... ικανοποιεί σεξουαλικά» μας είπε ο γείτονας που έμαθε όλα όσα συνέβησαν σε κλινική στο Νοσοκομείο Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη ηλικιωμένη ήταν στο παρελθόν τραγουδίστρια και από τότε είχε... τη φήμη πως ασχολείτο και με τους άνδρες (προσφέροντας με το αζημίωτο τις «υπηρεσίες» της).

Όσο τα χρόνια περνούσαν ασχολείτο με συγκεκριμένες ομάδες ανδρικού πληθυσμού, ενώ τελευταία έφθασε στο σημείο να κάνει... και οτοστόπ μήπως και βρει κάποιον. «Εδώ γνωρίζουμε καλά, πως ο αλλοδαπός νταβατζής, τις βρίσκει συχνά πελάτες, συνήθως ηλικιωμένους που δεν έχουν τα χρήματα για να εξασφαλίσουν λίγη ώρα με μία νεαρή ιερόδουλη. Έτσι προτιμούν... την σιτεμένη, που είναι κα φθηνότερη» μας είπαν στη γειτονιά!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger