E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ με το gay φιλί του "Βουράλ"! Οι καταγγελίες μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε και η απάντηση του πρωταγωνιστή της Φατμαγκιούλ!!! (PHOTOS)

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Ένα φιλί στα πλαίσια ενός θεατρικού έργου ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία. Και δεν επρόκειτο για ένα τυχαίο φιλί, αλλά για ένα φιλί ανάμεσα σε δύο άντρες...

Της Γιάννας Παπανικολάου

Σε μια συντηρητική κοινωνία όπως είναι η τουρκική, τέτοιες σκηνές θεωρούνται το λιγότερο ακατάλληλες. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξεσηκώθηκαν και αντέδρασαν για το θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μπουρά Γκιουλσόι -ο τηλεοπτικός Βουράλ της σειράς του MEGA «Fatmagül»- και στο οποίο έπρεπε να φιλήσει στο στόμα τον συμπρωταγωνιστή του Εμρέ Ερκάν. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για τη θεατρική παράσταση «Caesar Bir Denge Oyunu» στη διάρκεια της οποίας έπρεπε να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα. Όσοι είχαν δει το τρέιλερ έμεναν έκπληκτοι στο θέαμα και η αναμονή για την πρεμιέρα ήταν μεγάλη. Ο ίδιος ο Μπουρά Γκιουλσόι είχε πει για τη συγκεκριμένη θεατρική παράσταση σε συνέντευξή του: «Είναι πολύ δύσκολο το να φιλάς έναν άντρα, αλλά θα έκανα τα πάντα στα πλαίσια της υποκριτικής». Αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν για το έργο, αλλά και για την συγκεκριμένη σκηνή, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες που ζητούσαν να μην ανέβει η παράσταση. Όπως, όμως, συμβαίνει πάντα με τέτοιου είδους σκάνδαλα, ακόμα και στη συντηρητική κοινωνία της Τουρκίας: μπόρα ήταν και πέρασε!

Με νέα σύντροφο στο πλευρό του

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με το γκέι φιλί του ηθοποιού, νέος έρωτας μπήκε στη ζωή του Μπουρά Γκιουλσόι σχεδόν έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του με την επίσης ηθοποιό Μπουρτζού Καρά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Νιλουφέρ Γκιουρμπούζ και δεν έχει κάποια σχέση με το χώρο της σόουμπιζ. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ίδιος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα, που δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξει και σε γάμο. Η Νιλουφέρ πριν από λίγο καιρό έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Μπουρά Γκιουλσόι. «Υπάρχει σεβασμός και αγάπη ανάμεσα μας», ήταν τα πρώτα της λόγια. Και συνέχισε: «Νομίζω σε λίγες δόσεις η ζήλια χρειάζεται. Πάντως ο Μπουρά δεν ζηλεύει καθόλου, αλλά ούτε και εγώ τον ζηλεύω. Δεν μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα».

Το διαζύγιο που συζητήθηκε

Κανείς δεν πίστευε έναν χρόνο πριν ότι ο έρωτας του Μπουρά Γκιουλσόι και της Μπουρτζού Καρά θα έφτανε στο τέλος του και μάλιστα έπειτα από έναν χρόνο γάμου (οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 23-7-2011). Η είδηση του διαζυγίου τους έπεσε σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της γειτονικής χώρας και κανείς δεν πίστευε ότι είναι αλήθεια. Κι όμως ίσχυε και μάλιστα το επιβεβαίωσαν και οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Ο Μπουρά όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το διαζύγιό του, απάντησε: «Ναι, έχω μετακομίσει σε καινούριο σπίτι», ενώ η πρώην σύζυγός του ανέφερε, ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, μόνο τα εξής: «Είναι ένα προσωπικό θέμα που δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε».

Οι κακές γλώσσες και τα δημοσιεύματα λένε πως η Σελέν Σοϊντέρ (η «Τοπράκ» από το «Ρώτα την Αγάπη») ήταν η αιτία για να διαλυθεί ο γάμος του Μπουρά Γκιουλσόι και της Μπουρτζού Καρά. Η φήμη αυτή όμως δεν ισχύει, αφού γρήγορα και οι δύο πλευρές έβγαλαν ανακοίνωση και απείλησαν με μηνύσεις όποιον αναφερθεί ξανά σε κάτι τέτοιο. Τρίτο πρόσωπο είχε ακουστεί ότι υπήρξε και η Μπάντε Ιστσίλ (η «Σεμπνέμ» από το «EZEL») με την οποία ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Βόρειοι και Νότιοι». Το διαζύγιό του Μπουρά και της Μπουρτζού εκδόθηκε στις 2 Αυγούστου του περασμένου χρόνου και λίγο καιρό αργότερα ο ηθοποιός βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

http://www.athensmagazine.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger