E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το όργιο της παντρεμένης 45άρας με δύο Τούρκους!!! Σάλος στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας!!!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Ήθελε τον... Σουλεϊμάν (και την παρέα του) και την πάτησε για τα καλά. Περίμενε ότι η βραδιά θα της έμενε αξέχαστη και όντως έτσι έγινε. Όχι τόσο εξαιτίας των στιγμών ηδονής -δεν κακοπέρασε βέβαια- όσο των φωτογραφιών που διέρρευσαν και της έχουν κάνει κόλαση τη ζωή....

Εκείνη διάσημη κοσμική της Αθήνας με πολύ συχνή παρουσία στις στήλες των περιοδικών και πρόσφατα χωρισμένη με όχι και τόσο φιλικό τρόπο από τον «δυνατό» επιχειρηματία σύζυγό της - το διαζύγιό τους δεν έχει βγει ακόμη. Εντυπωσιακή μελαχρινή, γύρω στα 45, με γυμνασμένο κορμί και ατελείωτα πόδια, που σχεδόν πάντα επιλέγει κοντές φούστες που αναδεικνύουν το μεγάλο της... όπλο.

Σε ένα πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι με το σύζυγό της στην Κωνσταντινούπολη (το τελευταίο που έκαναν μαζί) εκείνη κατάλαβε ότι ο γάμος της ουσιαστικά είχε τελειώσει. Για τέσσερις ημέρες ο άντρας της ήταν συνεχώς σε ραντεβού και όταν επέστρεφε στο χλιδάτο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν δεν της έδινε καμία σημασία. Έτσι τουλάχιστον έλεγε εκείνη στα κοσμικά σαλόνια για το χωρισμό τους.

Το δεύτερο βράδυ στην Πόλη αποφάσισε να κάνει μια μικρή βόλτα και κατέληξε στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα ποτό. Τότε έγινε η μοιραία συνάντηση. Η πανέμορφη μελαχρινή είδε έναν άντρα ψηλό και γοητευτικό να την κοιτάζει επίμονα. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν κι εκείνος βλέποντας τα κάλλη της, χωρίς να διστάσει, σηκώθηκε από το τραπέζι του και πήγε προς το μέρος της. Της συστήθηκε ως επιχειρηματίας από τη Σμύρνη και κάθισε απέναντί της. Η συζήτηση μαζί του ήταν πολύ ευχάριστη κι εκείνη γοητεύθηκε από την πρώτη στιγμή. Λίγο το αλκοόλ, λίγο η ανεβασμένη διάθεση οι δυο τους βρέθηκαν στο δωμάτιό του για να... συνεχιστεί η βραδιά. Η πασίγνωστη κοσμική ενθουσιάστηκε από τη συμπεριφορά και τα προσόντα του μελαχρινού άντρα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο βράδυ.

Ο... επισκέπτης

Οι δυο τους βρέθηκαν με την ίδια διάθεση, όπως είχαν αποχωριστεί. Μόνο που αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε τόσος χρόνος για να βρεθούν και πάλι στο δωμάτιο. Αυτή τη φορά, όμως, υπήρχε και «επισκέπτης». Όταν άνοιξαν την πόρτα, η κοσμική κυρία αντίκρισε έναν δεύτερο άντρα ξαπλωμένο στο κρεβάτι, ο οποίος τους περίμενε. Εκείνη ξαφνιάστηκε και ο γυμνός άντρας συστήθηκε ως φίλος του μελαχρινού που είχε γνωρίσει την προηγούμενη νύχτα στο μπαρ του ξενοδοχείου. Ήταν, όμως, αργά...

Η κοσμική κυρία αφέθηκε στα χάδια των δύο αντρών, σαν να τους ήξερε χρόνια... Ήθελε να ζήσει αυτή την εμπειρία, αδιαφορώντας για το μετά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και δεν είχε σκοπό να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ήταν μία νύχτα-κόλαση! Οι αυτήκοες μάρτυρες των διπλανών δωματίων περιέγραψαν μια κατάσταση εκτός ελέγχου! Οι φωνές και τα βογκητά δεν άφησαν κανέναν να κοιμηθεί...

Από τότε όμως έχασε τον ύπνο της και η κοσμική κυρία, αφού το τουρκικό δίδυμο είχε... προνοήσει να τραβήξει φωτογραφίες από τις στιγμές πάθους.

Την επόμενη μέρα οι φωτογραφίες βρέθηκαν στα χέρια του άντρα της και το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο με το σύζυγο να θεωρεί δεδομένο ότι θα βγει υπέρ του το διαζύγιο.

http://www.newspistol.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger