E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Αθηνά Ωνάση «έχασε» και το πατρικό της σπίτι!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Άλλο ένα σπίτι με μνήμες για την χρυσή κληρονόμο και εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση άλλαξε χέρια.

Πρόκειται για το πατρικό της σπίτι, όπου η Αθηνά Ωνάση έζησε από τα δύο της χρόνια με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, τη Σουηδέζα σύζυγό του Γκάμπι και τα ετεροθαλή της αδέλφια.
Σύμφωνα με την Real Life και την Μαρίνα Μανθεάκη, η έπαυλη όπου η οικογένεια έζησε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές ανήκει πλέον σε Ιταλό επιχειρηματία έναντι 10 εκατ. ευρώ.
Τη συγκεκριμένη βίλα στο χωριό Lussy-sur-Morges, κοντά στη Λωζάννη της Ελβετίας, είχε αγοράσει η Χριστίνα Ωνάση μετά τη γέννηση της Αθηνάς και κάνοντας την δώρο στον Ρουσέλ αφότου είχαν χωρίσει.

Μετά τον θάνατο της Χριστίνας, η Αθηνά, όπως ήταν λογικό, έμεινε μόνιμα εκεί μαζί με τον πατέρα της. Πέρασε τα παιδικά της χρόνια απολαμβάνοντας περιπάτους και αθλητικές δραστηριότητες στην έπαυλη των 450 τ.μ..

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Αθηνά Ωνάση ήταν απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση της πώλησης της οικίας, και έτσι, μετά το ρετιρέ στην Avenue Foch του Παρισιού (στο οποίο είχε μείνει ο Ωνάσης με την Κάλλας), τη βίλα της στο Σεν Μόριτζ και τον Σκορπιό, αποχωρίζεται και το σπίτι στο οποίο πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger