E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκιση ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Ο Ντέμης Νικολαΐδης καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλάκισης με αναστολή για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση από το 6ο τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών. Πρόκειται την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει ο Κώστας Κάππας, εκ των ηγετικών στελεχών των Πειρατών του Ονείρου και αφορά στην υπόθεση των επεισοδίων του αεροδρομίου του 2006. Έπειτα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και την ήττα των κιτρινόμαυρων, είχε υπάρξει ένταση και αποδοκιμασίες κατά την άφιξη της  αποστολής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε μηνύσει συγκεκριμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι άπαντες αθωώθηκαν. Στη συνέχεια μάλιστα, προχώρησαν σε δική τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η πρώτη από τις μηνύσεις κατά του Νικολαϊδη είναι αυτή που εκδικάστηκε στις 27/5, αλλά θα ακολουθήσουν ακόμα δύο. Ο πρώην πρόεδρος δεν παρέστη, ούτε δια μέσω συνηγόρου, αλλά η έδρα αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία. Η εισαγγελέας ζήτησε ακόμα πιο αυστηρή ποινή, που θα έφτανε τους 22 μήνες (15 για την ψευδή καταμήνυση και επτά για τη συκοφαντική δυσφήμηση). Τελικά, η ποινή που επιβλήθηκε είναι 15 μήνες με αναστολή, με τον Νικολαϊδη να διατηρεί το δικαίωμα έφεσης.

Τα μέλη του κλαμπ των "Πειρατών του Ονείρου" ζήτησαν η αποζημίωση να δοθεί στα παιδιά του ιδρύματος "Φλόγα".

contra.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger