E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ- 17χρονος έκαψε ζωντανή την ανήλικη κοπέλα του

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013


Αποτροπιασμό προκαλεί στην Ιταλία η δολοφονία μιας δεκαεξάχρονης κοπέλας από τον δεκαεπτάχρονο αρραβωνιαστικό της, στην νότια περιφέρεια της Καλαβρίας. Όπως ομολόγησε στους εισαγγελείς ο δράστης, πρώτα μαχαίρωσε την κοπέλα του με σουγιά , σε ερημική περιοχή έξω από την κωμόπολη Κοριλιάνο Κάλαμπρο και, στην συνέχεια, την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή, χωρίς η ίδια να μπορεί, πλέον, να αμυνθεί.
Ο δεκαεπτάχρονος μετέβη στην συνέχεια στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο και προσπάθησε να αποκρύψει την πραγματικότητα. Οι γιατροί, όμως, υποψιάστηκαν ότι είχε συμβεί κάτι το πολύ σοβαρό και ειδοποίησαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι εισαγγελείς, στο παρελθόν, ο ανήλικος είχε κάνει συχνά, σκηνές ζηλοτυπίας στην άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμη και οι συγγενείς του είχαν συμβουλέψει την αρραβωνιαστικιά του να τον χωρίσει. Αυτό που, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εντυπωσίασε βαθύτατα τους ανακριτές, είναι η ψυχρότητα, με την οποία αναγκάσθηκε, τελικά, να παραδεχθεί τις ευθύνες του.
Θα πρέπει να εξακριβωθεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, από την στιγμή που ο δολοφόνος έφερε μαζί του σουγιά, τον οποίο και χρησιμοποίησε αμέσως, μόλις άρχισε να διαπληκτίζεται με την κοπέλα. Αιτία του καυγά, που κατέληξε σε αποτρόπαιο έγκλημα, απ΄ ότι φαίνεται, οι αμοιβαίες συναναστροφές, σε μια σύντομη περίοδο κατά την οποία οι δύο έφηβοι είχαν χωρίσει.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger