E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τούρκος σκότωσε τον ομοφυλόφιλο γιο του για να τον θεραπεύσει!

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Ένας Τούρκος ομολόγησε ότι σκότωσε το γιο του, αλλά αρνήθηκε ότι η πράξη του συνδεόταν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 17χρονου από το Ντιγιάρμπακιρ. Η υπόθεση συγκλονίζει την τουρκική κοινή γνώμη και οι λεπτομέρειες της δίκης που έγινε την Παρασκευή είναι κεντρικό θέμα στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Το βράδυ πριν τη δολοφονία, ένας θείος του 17χρονου είπε στον αδελφό του νεκρού Τούρκου: «Θα τον σκοτώσω και θα πάρεις την ευθύνη πάνω σου. Θα τον πετάξουμε στο δρόμο». Ο αδελφός του 17χρονου που σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ήταν ομοφυλόφιλος, δήλωσε στο δικαστήριο ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στη δολοφονία παρά τις πιέσεις του θείου του. Ωστόσο αποκάλυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο θείος του είπε στον πατέρα του: «Θα του τινάξεις τα μυαλά στον αέρα απόψε, αλλιώς θα σε σκοτώσω αύριο». Ο αδελφός του νεκρού Ροζίν άφησε να εννοηθεί ότι ο πατέρας του πειθάρχησε στην εντολή.
«Περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα, τηλεφώνησα σε ένα από τους φίλους του Ροζίν και τον ρώτησα πού ήταν ο αδελφός μου. Μετά το είπα στον πατέρα μου. Ξύπνησα το πρωί όταν ήρθαν οι αστυνομικοί. Είδα τα πατάκια του αυτοκινήτου. Υπήρχαν κηλίδες αίματος, τα είχαν πλύνει και τα έβαλαν να στεγνώσουν», σύμφωνα με την συγκλονιστική μαρτυρία του αδελφού.
Η κατάθεσή του διακόπηκε από την μητέρα του που υποστήριξε ότι ο γιος της δεν ήξερε τι λέει. Κατά τη διάρκεια μιας διακοπής της δίκης, η μητέρα στράφηκε στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνεδρίαση και είπε: «Αν ήταν ομοφυλόφιλος θα τον είχα σκοτώσει με τα ίδια μου τα χέρια. Εσείς οι ρεπόρτερς μας ντροπιάσατε».
Ο πατέρας του 17χρονου και βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του γιου του υποστήριξε ότι ο θάνατος του Ροζίν ήταν ατύχημα και επήλθε αφού το όπλο του εκπυρσοκρότησε. Ο βασικός ύποπτος για το φόνο ισχυρίστηκε ότι ο γιος του είχε εξαφανιστεί για 10 μέρες. «Η πρόθεσή μου ήταν να τον γιατρέψω», είπε και μετέφερε τη δική του εκδοχή. Σύμφωνα με την άποψη του πατέρα: «Ηθελα να του μιλήσω στο αυτοκίνητο. Τον ρώτησα ποιο ήταν το πρόβλημά του. Αυτός άρχισε να με προσβάλει. Προσπάθησε να με πνίξει και με χτυπούσε. Ηθελα να τον θεραπεύσω. Οταν μου επιτέθηκε, τον χτύπησα με το όπλο. Τότε το όπλο εκπυρσοκρότησε».
Ο κατηγορούμενος πατέρας αρνήθηκε ότι οι θείοι και η μητέρα του 17χρονου είχαν οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία του γιου του.

Πηγή: protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger