E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μωρό – σύμβολο της Οκλαχόμα που γεννήθηκε την ώρα που ο ανεμοστρόβιλος διέλυε το μαιευτήριο [εικόνες]

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Τον τίτλο του πιο τυχερού μωρού στον κόσμο κερδίζει ο μόλις μερικών ημερών γιος της 25χρονης Σάλια Τέιλορ η οποία γέννησε την ώρα που ο ανεμοστρόβιλος χτυπούσε το μαιευτήριο στο οποίο βρισκόταν.

Η 25χρονη νοσηλευόταν στον δεύτερο όροφο μαιευτηρίου της πόλης Μουρ, ενώ είχαν ήδη σπάσει τα νερά της και είχε τις φυσιολογικές διαστολές της γέννας.

Οπως δηλώνει στην huffington post δεν είχε καθόλου άγχος μέχρι τη στιγμή που οι νοσοκόμες και το προσωπικό του μαιευτηρίου ανακοίνωσαν ότι ο ανεμοστρόβιλος κατευθυνόταν προς τα επάνω τους.


«μουνα αρκετά ήρεμη μέχρι που με αναστάτωσαν οι νοσοκόμες,που μου είπαν ότι ο ανεμοστρόβιλος έρχεται.Πήρα το τηλέφωνό μου,για να δω την πορεία του ανεμοστρόβιλου και είδα ότι ερχόταν κατευθείαν» δηλώνει η πανευτυχής και ανακουφισμένη μητέρα.


Ο σύζυγός της και ο τετράχρονος γιός τους κατέβηκαν στο ισόγειο του κτιρίου, ενώ η ίδια μεταφέρθηκε σε μέρος όπου δεν είχε παράθυρα για να προστατευθεί η ίδια και το μωρό της που γεννιόταν εκείνη τη στιγμή.

Η Σάλια περιγράφει τις τραγικές στιγμές λίγο πριν ο ανεμοστρόβιλος χτυπήσει το μαιευτήριο: «Μαζεύτηκαν όλοι γύρω μου και πιαστήκαμε χέρι χέρι,τη στιγμή που ερχόταν ο ανεμοστρόβιλος. Τότε έκλεισα τα μάτια μου και προσευχήθηκα. Οταν άνοιξα ξανά τα μάτια που μπορούσα να δω τον δρόμο έξω από το νοσοκομείο».

Μόλις πέρασε ο ανεμοστρόβιλος το προσωπικό του νοσοκομείου και κάτοικοι κινητοποιήθηκαν άμεσα για να μεταφερθεί η Σάλια και ο γιος της σε κοντινό νοσοκομείο που δεν είχε υποστεί ζημιές και αναρρώσουν.

Το αγοράκι γεννήθηκε υγιέστατο και, μόλις μαθεύτηκε η ιστορία του έγινε αυτομάτως το σύμβολο ελπίδας της πόλης και των κατοίκων της που πασχίζουν να επιστρέψουν στην, αλλαγμένη τους ούτως ή άλλως, καθημερινότητα μετά από το χτύπημα που κόστισε 24 ζωές και προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές.

Το όνομα του μικρού ήρωα είναι Μπράεντεν – Εμμανουήλ με τη μητέρα του να δηλώνει ότι είχαν ήδη αποφασίσει για το όνομα εδώ και μήνες, αλλά μόνο το γεγονός ότι «ο Εμμανουήλ γεννήθηκε σε τόσο δύσκολες συνθήκες είναι σημάδι από τον Θεό».

Ο μικρός ήρωας και η οικογένειά του





Το μαιευτήριο μετά το καταστροφικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου


http://www.iefimerida.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger