E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους απλά δεν σας γουστάρει!

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Για να σταματήσετε να αναρωτιέστε!


Οι ερωτήσεις και οι απορίες μιας γυναίκας δεν σταματούν ποτέ αλλιώς και η ζωή δεν θα είχε ενδιαφέρον και νοστιμάδα! Σίγουρα ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία που ρωτάτε μονίμως τις φίλες σας γιατί δεν σας θέλει το αντικείμενο του πόθου σας, χωρίς φυσικά να περιμένετε απάντηση απλά έτσι για να το πείτε και να βγει από μέσα σας! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας άντρας μπορεί να μην σας θέλει ωστόσο αυτό που θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας, είναι ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό! Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα σας κάθε φορά που τρώτε την απόρριψη, αλλά πραγματικά αν κοιτάξετε το πράγμα πιο ψύχραιμα και απαλλαγμένη από συναισθήματα και υστερίες τότε θα αντιληφθείτε ότι όχι μόνο πιθανό να μην ταιριάζατε, αλλά ότι θα σας έφευγε το πάθος στις 10 πρώτες μέρες της σχέσης σας! Όπως και να χει βέβαια, επειδή είμαστε γυναίκες και αγαπάμε τη γκρίνια, παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν ανταποκρίνεται στον αγνό και άδολο έρωτά σας!

1. Προσπαθείτε πολύ σκληρά για να τον κατακτήσετε: Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και μπορεί οι γυναίκες να μην είναι όπως παλιά που περίμεναν υπομονετικά τη στιγμή που θα παντρευτούν για να φύγουν από το σπίτι, αλλά ο άντρας είναι άντρας και θα είναι πάντα κυνηγός! Αν εσείς λοιπόν έχετε επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό, εμφανίζεστε παντού μπροστά του και του την πέφτετε απροκάλυπτα, σε σημείο που να φοβάται μην τον βιάσετε, ε τότε τι περιμένετε; Να γοητευτεί από την γλύκα και την τσαχπινιά σας; Είπαμε, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά και η αλλαγή των ρόλων δεν είναι και το καλύτερό τους. Αφήστε δε που τον τρομάζετε με όλη αυτή τη λύσσα για να τον κατακτήσετε. Αφήστε τον λίγο στην ησυχία του και τότε ίσως και να μπορέσει να καταλάβει τι νιώθει για εσάς. Γιατί αλλιώς τον βλέπουμε να μεταναστεύει σε άλλη χώρα! Μη σας πούμε και σε άλλη ήπειρο!

2. Δεν είστε ο τύπος του: Μπορεί να είστε σέξι, κούκλα και θεά, όποτε βγαίνετε για ποτό οι άντρες να κάνουν ουρά και φυσικά να συγκεντρώνετε τα βλέμματα θαυμασμού, αλλά πώς να το κάνουμε βρε κορίτσια, ότι κι αν κάνετε και όσο εντυπωσιακή κι αν γίνετε, δεν του αρέσετε, όχι γιατί είστε άσχημη αλλά γιατί πολύ απλά δεν είστε ο τύπος του! Πάρτε παράδειγμα από τον ίδιο σας τον εαυτό. Στην μέχρι τώρα πορεία σας, δεν υπήρχε πάντα ένας συγκεκριμένος τύπος αντρών που σας γοήτευε; Ε κάτι τέτοιο πιθανόν να ισχύει και για εκείνον. Το γεγονός ότι έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο άντρας είναι άντρας και είναι ικανός να κάνει sex με το οτιδήποτε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, εν μέρει ισχύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει σχέση και θα κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με μία γυναίκα που δεν θέλει! Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας και σύντομα κάποιος θα το εκτιμήσει. Το γεγονός ότι εκείνος δεν είναι σε θέση δεν σημαίνει ότι θα τα βάψετε και μαύρα!

3. Είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα: Δεν είμαστε μόνο εμείς τα κορίτσια συναισθηματικά και ρομαντικά. Το ίδιο συμβαίνει και με μεγάλη μερίδα των αντρών! Πού ξέρετε λοιπόν, αν μάλιστα είναι και ευαισθητούλης ότι δεν είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα η οποία μάλιστα να του το παίζει και δύσκολη; Μη νομίζετε ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πλέον οι ανεκπλήρωτοι έρωτες που αν μας ρωτάτε είναι και οι πιο δυνατοί. Μπορεί λοιπόν να είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, που να μην είναι σε θέση να κοιτάξει γύρω του και να δει ότι υπάρχουν ένα σωρό... κελεπούρια τα οποία μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο. Μην αγχώνεστε και αν η άλλη δεν έχει σκοπό να κάνει το οτιδήποτε μαζί του, πολύ σύντομα θα του περάσει. Αν εσείς φυσικά έχετε κάνει την απαραίτητη υπομονή, που δεν σας το συστήνουμε, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα!

4. Έχει πολύ υψηλά στάνταρ: Κι όμως, υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, χωρίς φυσικά να το λέμε με κακία, που επειδή κάποτε έγινε κάτι με κάποια πολύ ωραία γυναίκα, θεωρούν ότι τους αξίζουν μόνο μοντέλα και τίποτα λιγότερο. Αυτό το δικαιολογούμε αν το αγόρι αυτό είναι επίσης καλλονός. Αλλά αν η κοιλιά κρέμεται, έχει να γυμναστεί από τις επιδείξεις της τρίτης δημοτικού και γενικότερα η εμφάνισή του είναι αντικειμενικά κάτω του μετρίου, τότε μάλλον ο άνθρωπος αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο! Αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που είναι μόνος του και δεν γυρίζει να κοιτάξει και εσάς, που δεν είστε η Irina Shayk αλλά μία φυσιολογική εμφανίσιμη κοπέλα. Πραγματικά, τι σας αρέσει από αυτόν τον φαντασμένο; Θα θέλατε δηλαδή έναν άντρα δίπλα σας που εκτός όλων των άλλων στερείται και αυτογνωσίας; E όχι δα!

5. Δεν έχει ιδέα ότι σας αρέσει: Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό που μας έχει μείνει κουσούρι από την εφηβεία! Δεν εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα ο άλλος να μην έχει συνήθως ιδέα του τι θέλουμε ή τι σκεφτόμαστε από το φόβο μην εκτεθούμε! Δεν είπαμε να φτάσετε και στο άλλο άκρο που περιγράψαμε στο νούμερο 1 αλλά μπορείτε κι εσείς με τον τρόπο σας να δηλώσετε παρούσα και να φλετάρετε διακριτικά δείχνοντάς του ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον. Πρέπει να σας πούμε, ότι ένας άντρας δύσκολα θα πλησιάσει μία κοπέλα η οποία δεν του έχει δείξει τίποτα το ερωτικό από το φόβο της... χυλόπιτας! Οπότε, αφήστε να εννοηθεί ότι εσάς σας αρέσει, και απο κει και πέρα, αν θέλει κι αυτός, θα την κάνει την κίνηση. Αλλιώς μην περιμένετε και πολλά.

Διαβάστε επίσης:



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger