E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 25 Μαίου 2013

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4
Η λογική είναι αυτή που πρέπει σήμερα να πάρει το πάνω χέρι, αγαπητέ Κριέ, για να βγεις από κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει, λόγω της Έκλειψης Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και σε επηρεάζει άμεσα. Μην αφήνεις το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου να αποφασίζουν για εσένα. Να ξέρεις πάντως ότι όσα σκέφτεσαι, μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή με ποιους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, αρκετά προβλήματα λύνονται και η σχέση σου παίρνει τη μορφή που επιθυμούσες. Φτιάξε ακόμα περισσότερο το κλίμα, με μια ρομαντική βόλτα παρέα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μη γίνεσαι εριστικός μαζί τους, χωρίς σημαντικό λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, σήμερα η δουλειά σου θα έχει αρκετή ένταση και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και χωρίς εκνευρισμό, για να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Πάντως ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και να σε γλιτώνουν από το άγχος που νιώθεις.



Ταύρος
21/4-20/5
Τα νεύρα σου σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να απειλήσει τα σχέδιά σου και αυτό, λόγω της Έκλειψης Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και βαραίνει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκρατήσου μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν και αξιοποίησε τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που αποτελούν κόκκινο πανί, γιατί μάλλον θα βρεθείς να διαφωνείς με τον σύντροφό σου. Δείξε την καλύτερή σου διάθεση και κάνε μια ήρεμη βόλτα. Αν πάλι αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες. Ανοίξου σε καινούριους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά πιεσμένη, αγαπητέ Ταύρε, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό, θα ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και θα ανοίξεις προοπτικές στην εργασία σου, που θα σου αποδώσουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μέρα όπου αρκετά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν, για να μπορέσεις να φέρεις σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα.



Δίδυμοι
21/5-21/6
Αρκετά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις, δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που επιθυμείς, φίλε Δίδυμε. Μην απογοητεύεσαι, μην βιάζεσαι και μην εκνευρίζεσαι, γιατί σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, ενδέχεται να μιλήσεις άσχημα σε δικά σου άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αντίθετα, μίλα για όσα σε προβληματίζουν και μην τα κρατάς μέσα σου. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίσει το σημερινό Σάββατο και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, έχε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου πολύ σύντομα. Η σημερινή θέση της Σελήνης στον Τοξότη, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν παλιό σου έρωτα. Εσύ όμως, προσπάθησε να καταπολεμήσεις τις τάσεις “πισωγυρίσματος”, που ενδέχεται να σε κυριεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Δίδυμε, η δουλειά θα έχει σήμερα πολλές ικανοποιητικές στιγμές και θα μπορέσεις να δείξεις για άλλη μια φορά τις άπειρες ικανότητές σου πάνω στο αντικείμενό σου. Τα έξοδά σου ωστόσο αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου.


Καρκίνος
22/6-22/7
Αν και έχεις κουραστεί από τις έντονες προσπάθειες που καταβάλεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Καρκίνε, έχει έρθει η ώρα να νιώσεις δικαιωμένος με τις επιλογές σου. Σήμερα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε περιμένουν πολύ θετικές στιγμές, με έναν τρόπο ζωής που σου πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια περίφημη μέρα, φίλε Καρκίνε, αφού η καλή σου διάθεση αλλάζει το κλίμα της σχέσης σου και εξαιτίας των καλών επιρροών, που σου στέλνει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση θα απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου θα φανεί έντονα σήμερα η εύνοια που απολαμβάνεις στις υποθέσεις που χειρίζεσαι και σου φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς, για να μπορέσεις να πας τα σχέδιά σου παρακάτω. Κυρίως, τακτοποίησε οικονομικές υποχρεώσεις, που ευνοούνται σήμερα, και ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποια χρέη σου.


Λέων
23/7-23/8
Παρότι οι δυσκολίες που συναντάς και σήμερα είναι αρκετές, φίλε Λέων, λόγω της Έκλειψης Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη, δεν χάνεις το θάρρος σου και καλά κάνεις. Μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις, με την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Ζήτα ωστόσο τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και δεν θα το μετανιώσεις, αφού θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, αν νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, η ευθύνη είναι δική σου. Άφησε μακριά τα άγχη σου αυτό το Σάββατο, και πέρνα μια ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη έχεις για παρέα την μοναξιά, μη χάνεις την καλή σου διάθεση, γιατί αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου κινούνται με αγχωτικούς ρυθμούς, αγαπητέ Λέων, αλλά μπορείς αν παραμείνεις ψύχραιμος, να τα καταφέρεις μια χαρά. Η οικονομική σου κατάσταση ενδέχεται να φτιάξει σύντομα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που θα σου φέρουν έσοδα και εξαιτίας των καλών επιρροών, που σου στέλνει η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ουρανό.


Παρθένος
24/8-22/9
Έχεις βάλει τις βάσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου, φίλε Παρθένε, και οι κινήσεις που κάνεις αποδίδουν σιγά-σιγά αποτελέσματα. Μην βιάζεσαι και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αν έρθεις σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να είσαι ανοιχτός σε όσα θα σου πουν και μην επηρεαστείς από την καχυποψία, που πιθανώς να σου προσδώσει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κυμαίνονται σε καλά επίπεδα, αν είσαι Παρθένος, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι όλα μια χαρά. Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις συμπαράσταση στον άνθρωπό σου, για κάποια δικά του προβλήματα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να τον καταλάβεις. Οι αδέσμευτοι, μπορεί σήμερα να γνωρίσετε τον άνθρωπο που ονειρεύεστε, ωστόσο μη βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Παρθένε, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως αυτό να σου λύσει τα χέρια, σε ορισμένες υποθέσεις που καθυστερούν χαρακτηριστικά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες σε έχουν αποσυντονίσει.



Ζυγός
23/9-22/10
Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, παρά σε κάποια άλλα άτομα, φίλε Ζυγέ. Κι όμως, σήμερα μόνο η αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις με βάση τη διαίσθησή σου, να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, όλα πάνε καλά και μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό Σάββατο στη σχέση σου. Μην αφήσεις την ξαφνική τάση μελαγχολίας, που μπορεί κάποιες στιγμές να σε πιάνει, να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βρες τον τρόπο να περάσεις καλά και μην πεις όχι σε προσκλήσεις για βραδινές εξόδους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν στιγμές έντασης και διαφωνιών, αλλά εκεί θα δείξεις την ωριμότητα που χρειάζεται. Ωριμότητα πρέπει να δείξεις και σε σχέση με τα έξοδά σου, που αυξάνονται συνεχώς. Κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε σπατάλες.



Σκορπιός
23/10-22/11
Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσένα σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Οι δυσκολίες έχουν περάσει και μπροστά σου ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές. Μη σταματάς τις προσπάθειες και μην αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σε απογοητεύσουν, γιατί οι επιρροές που θα σου χαρίσει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη είναι σημαντικές, για να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, εξαρτάται από τη δική σου στάση το αν θα περάσεις καλά ή όχι. Πάρε την απόφαση να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι για να τα κάνεις κύκλους μέσα στο μυαλό σου. Όσο για σένα, που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να ξέρεις πως κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει απόψε, με ερωτικές διαθέσεις.

Σε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Σκορπιέ, στη δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια και σωστός χειρισμός, γιατί ενδέχεται να προκύψουν κάποια μικρά προβλήματα, που θα σε αποσυντονίζουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Είναι καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις, αλλά και νομικές ή φορολογικές τακτοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το.


Τοξότης
23/11-21/12
Αν δεν αφήσεις μια και καλή πίσω σου το παρελθόν, αγαπητέ Τοξότη, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στο μέλλον. Γι’ αυτό, σήμερα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, κλείσε κάθε εκκρεμότητα και μην περιμένεις άλλο, για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα. Μετά, μπορείς να αφιερώσεις τον χρόνο σου στο να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε σήμερα να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός. Βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό, που δεν είναι και λίγος, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι αν βιώνεις ακόμα ερωτικές μοναξιές, να θυμάσαι πως η γοητεία που ασκείς σήμερα είναι έντονη. Άφησέ την να κάνει παιχνίδι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις νέες, ελπιδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να ανακαλύψεις πού ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και να σταματήσεις να το κάνεις, για να βάλεις μια σειρά.



Αιγόκερως
22/12-19/1
Για να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια κι από άλλους. Εμπιστέψου τους κάποιες υποθέσεις σου, μη γίνεσαι συγκεντρωτικός και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς και αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε δυσαρεστήσουν και που θα αφορούν σε άτομα που δεν υποψιάζεσαι με τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέσα στη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα δείχνουν να έχουν μείνει πίσω. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, καθώς η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη ευνοεί το ερωτικό κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Αιγόκερε, η δουλειά σου έχει αρκετές απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί αρκετή ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα, για να πάει πιο μπροστά. Αξιοποίησε την εύνοια της θέσης του Άρη στον Ταύρο, για να λύσεις οικονομικές υποθέσεις ή νομικές εκκρεμότητες.



Υδροχόος
20/1-19/2
Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου είναι πολλές και σε κάνουν να αποσυντονίζεσαι λίγο, αγαπητέ Υδροχόε, παρότι τις περισσότερες τις αποφάσισες εσύ. Μην φοβάσαι τις εξελίξεις που θα φέρει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, γιατί μελλοντικά θα λειτουργήσουν υπέρ σου, ακόμη κι αν τώρα μπορεί να σε δυσαρεστούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, η μέρα είναι καλή για επικοινωνία με τον σύντροφό σου και για συζητήσεις, που απέφευγες να κάνεις και αφορούν στο κοινό ταμείο σας. Αξιοποίησε το κλίμα που κυριαρχεί, για να μιλήσετε εφ’ όλης της ύλης. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να θυμάσαι ότι σήμερα ευνοείται κάθε είδους γνωριμία. Να είσαι σε ετοιμότητα και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σήμερα κίνδυνοι μέσα στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνεργάτες που δεν σε καταλαβαίνουν και έρχονται σε σύγκρουση μαζί σου. Βάλε τη διπλωματία σου σε λειτουργία. Οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με χρέη και συμφωνίες, που είχες στην αναμονή.


Ιχθείς
20/2,20/3
Για άλλη μια φορά σήμερα, οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου καταπλήσσουν τους γύρω σου και σε κάνουν αξιαγάπητο, αγαπητέ Ιχθύ. Εσύ πάντως εξακολουθείς να βρίσκεις νέους τρόπους, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου, και καλά κάνεις. Δείξε την κατάλληλη σύνεση, όταν φτάσει η ώρα των αποφάσεων και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα, αφού έχεις τη διάθεση να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και η Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα σήμερα στον Τοξότη, σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πιο ουσιαστικά. Κι αν ακόμη παραμένεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, έχεις όλες τις προοπτικές για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και, γιατί όχι, για έναν νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου οι θετικές εξελίξεις θα είναι πάρα πολλές και μπορείς να κάνεις πολύ πετυχημένες συνεργασίες, με τον τρόπο που λειτουργείς σήμερα. Το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα έσοδά σου και πώς θα τα αυξήσεις. Φυσικά, πάντα μπορείς να ξεκινήσεις από το κάνεις λίγη οικονομία!

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger