E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρατσιστική δήλωση εταιρείας ρούχων: Απευθυνόμαστε μόνο σε όμορφους

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013


Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της γνωστής εταιρείας ρούχων Abercrombie and Fitch, Μάικλ Τζέφρις, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι τα προϊόντα τους απευθύνονται μόνο σε κουλ και όμορφους ανθρώπους, παραδεχόμενος ανοιχτά ότι κάνουν διακρίσεις.

Ερωτώμενος γιατί η Abercrombie δεν φτιάχνει ρούχα σε μεγαλύτερα νούμερα, ώστε να μπορούν να ψωνίζουν και πιο παχουλοί πελάτες, ο Μάικλ Τζέφρις, σύμφωνα με το Queen, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Σε κάθε σχολείο υπάρχουν τα δημοφιλή παιδιά και αυτά που δεν είναι και τόσο. Εμείς λοιπόν απευθυνόμαστε στα κουλ παιδιά και σε αυτά που έχουν πολλούς φίλους και ωραία εμφάνιση. Αρκετός κόσμος δεν ταιριάζει με τα ρούχα μας, κι έτσι πρέπει να είναι!». 

Μάλιστα, στη συνέχεια εμφανίστηκε αρκετά προκλητικός, αναρωτώμενος «κάνουμε διακρίσεις;» και απαντώντας μόνος του: «Οπωσδήποτε!»

«Για το λόγο αυτό στα καταστήματά μας εργάζονται μόνο εμφανίσιμοι άνθρωποι, ώστε να προσελκύουν επίσης εμφανίσιμους ανθρώπους. Απευθυνόμαστε μόνο σε κουλ και όμορφους ανθρώπους και δεν κάνουμε καμία εξαίρεση σε αυτό», κατέληξε ο γενικός διευθυντής της Abercrombie.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger