E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 9 Μαίου 2013

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αυτήν την Πέμπτη, φίλε Κριέ, μπορεί να ακούσεις λόγια πίσω από την πλάτη σου που θα σε εκνευρίσουν ή να πεις εσύ πράγματα, για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς από την ένταση που θα νιώθεις, γιατί πολλά θα είναι τα μηνύματα που θα παρερμηνευτούν αυτήν την ημέρα. Καλύτερα να επιλέξεις τη σιωπή και την αυτοσυγκράτηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, με την Αφροδίτη σήμερα να κάνει την είσοδό της στους Δίδυμους, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ σας. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε όσο περισσότερο μπορείς τα φλερτ, που θα προκύψουν μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Κριέ, τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ανησυχείς ούτε να αγχώνεσαι. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νιώθεις σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Η διάθεσή σου να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου είναι σαφής και ιδιαίτερα έντονη τη σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε. Εξίσου σαφές όμως είναι και το γεγονός πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Και αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, ετοιμάσου το αποψινό βράδυ για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου μη βιάζεσαι καθόλου, αγαπητέ Ταύρε, αλλά πάρε το χρόνο σου για να δεις πως εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις περιορισμού των εξόδων!



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Δίδυμε, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό μένουν πίσω σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και την αισιοδοξία σου, για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου όσον αφορά σε αισθηματικές υποθέσεις και μην γίνεσαι ξεροκέφαλος και εγωιστής.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σου στέλνει σήμερα πλούσια δώρα. Με τη δική της βοήθεια, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Ταιριάζει στην περίσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής στον Ταύρο σε βοηθάει σήμερα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και προωθεί τις δημιουργικές σου ιδέες, με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και διώχνουν το άγχος που νιώθεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, οι λύσεις που θα προτείνεις, ενδέχεται να σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε άλλο για να είστε ευτυχισμένοι. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για τους αδέσμευτους, που θα νιώσετε την εύνοια της Αφροδίτης από σήμερα και στο εξής στους Διδύμους, να σας συντροφεύει τα υπόλοιπα βράδια του Μαΐου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου, φίλε Καρκίνε. Άδραξε λοιπόν τη σημερινή ημέρα για να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, ακολούθησέ τον και μην δίνεις σημασία σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά δεν σε αφορούν. Τάσεις για άσκοπες αγορές θα σε κυριαρχήσουν, αλλά συγκρατήσου γιατί θα το μετανιώσεις.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια μέχρι τώρα, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Αυτή η Πέμπτη, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους, σε ευνοεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις την μέρα σου χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Λέων, και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη, γιατί ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν λίγη από τη δόξα σου με πλάγιους τρόπους. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι άκρως κατάλληλη για σκέψη και αυτοσυγκέντρωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε κραιπάλες. Δεν σου κάνουν καλό και μετά δεν θα ξέρεις τον τρόπο να ανακάμψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σε περιμένει ένα βράδυ με ερωτικές εκπλήξεις και περίσσιο συναίσθημα από την πλευρά του συντρόφου σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, κάντε την κίνησή σας τώρα, που η Αφροδίτη εισέρχεται στους φιλικούς Διδύμους, γιατί πραγματικά θα λάμψετε και δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, απλά κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.



Ζυγός
23/9-22/10

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων και η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και καλή, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι μία καλή ευκαιρία για εσένα, να βρεις χρόνο για να σκεφτείς κάποια πράγματα που απέφευγες, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι κάτω από το πρίσμα της λογικής και αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματά τους θα έχουν μόνιμη και συμφέρουσα διάρκεια για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που σε προβληματίζουν. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται με τον σύντροφό σου και κοινές παρέες. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ζυγέ, η δουλειά σου είναι σε καλή μέρα και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε λοιπόν σήμερα να ξεμπερδεύεις μία ώρα αρχύτερα και να αφιερώσεις χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, που σε ευχαριστούν περισσότερο. Φρόντισε επίσης κάποια έκτακτα έξοδα και μην αγχώνεσαι.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αισιοδοξία, δυναμισμός και καλή διάθεση, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και δεν είναι λίγα. Απόλαυσε μία Πέμπτη όπου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η μιζέρια των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι, φίλε Σκορπιέ. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να σου τα προσφέρει. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά και μην στεναχωριέσαι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απολαύσεις τη μοναξιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα, που είναι ευνοϊκές οι συνθήκες. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων και συνεργατών σου και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά. Εκμεταλλεύσου το!!




Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, φρόντισε να μείνεις και λίγο μόνος σου σήμερα και να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις ποιοι άνθρωποι σε περιβάλουν, αν αξίζουν να ασχολείσαι μαζί τους και να στεναχωριέσαι για να δικά τους προβλήματα. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και με ποιους αξίζει τον κόπο να συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Τοξότη, ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος από σήμερα και στο εξής, που η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, και εσύ νιώθεις πολύ καλά. Φρόντισε να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει και άφησε τη νύχτα να περάσει, δρώντας υπέρ σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα, που πιθανόν θα παρουσιαστεί. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει, αλλά δυστυχώς η καταναλωτική σου μανία δεν τα αφήνει σε ησυχία.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό φαίνεται σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου, που εκπέμπει σήμα κινδύνου, και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους σε ευνοεί ιδιαίτερα και σου χαρίζει ακαταμάχητη παρουσία όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, εκμεταλλεύσου το για να βρεις το ταίρι που έχεις ονειρευτεί. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε καταβροχθίζει. Βάλε σήμερα ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάσεις ό,τι κι αν γίνει. Έχεις κι άλλες ανάγκες που πρέπει να καλύψεις, για να νιώσεις καλά. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των φιλικών σου Διδύμων, καταφέρνεις να βγεις από το καβούκι στο οποίο έχεις μπει και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις, με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιες από αυτές, συζήτησέ τες με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πρώτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν σήμερα να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου σήμερα αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις κάποιες υποθέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα δεν λένε να λυθούν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αυτή η Πέμπτη σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην μεγεθύνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα, γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αύριο θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, περνάς μια όμορφη φάση στη σχέση σου, με αλληλοκατανόηση και αγάπη ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το βράδυ με την παρέα του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, πέρνα το βράδυ σου παρέα με αγαπημένους σου φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου με αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση και ίσως πάνε και την καριέρα σου ένα βήμα ψηλότερα. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger