E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Υποβιβάστηκε η ΑΕΚ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013


Για να σωθεί η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει στο Περιστέρι. Η Ένωση έδειξε επιθυμία, καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά η θέληση δεν συμβάδιζε με την ικανότητα.

Η ΑΕΚ ήθελε αλλά δεν μπορούσε και όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο το άγχος σκέπαζε τους ποδοσφαιριστές του Δέλλα οι οποίοι μέσα σε όλα τα άλλα είχαν καταβληθεί και από το βάρος της περίστασης.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος βγήκε τρεις φορές στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, με το βοηθό να σηκώνει και στις τρεις περιπτώσεις τη σημαία. Η πρώτη ολοκληρωμένη φάση στον αγώνα έγινε στο 21ο λεπτό με φάουλ του Πίτου Γκαρσία που πέρασε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι να συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα η ΑΕΚ είχε μια μικρή υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία. Ο Πετρόπουλος δύο φορές και ο Βλάχος μία, έφτασαν σε τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να πετυχαίνουν το στόχο.

Η ΑΕΚ μπορεί να ήταν η ομάδα που «καιγόταν» αλλά τις δύο μεγάλες στιγμές στον αγώνα τις είχε ο Ατρόμητος με τον Γιάννη Αραμπατζή να πραγματοποιεί μεγάλες αποκρούσεις και να κρατά τους κιτρινόμαυρους μέσα στο παιχνίδι της παραμονής.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ΑΕΚ σταμάτησε ένα σουτ του Μπρίτο και ένα τετ α τετ του Ναπολεόνι, όμως όσο δεν ερχόταν ένα γκολ για την Ένωση, αυτά δεν ήταν καν παρηγοριά για το Δέλλα και τους παίκτες του. Όπως δεν ήταν παρηγοριά και το χέρι του Μπουγαΐδη σε σουτ του Μπρίτο που δεν είδε ο Παππάς.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά. Ο Δέλλας έβγαλε τους τρεις πιο έμπειρους παίκτες που είχε στην ενδεκάδα (Πετρόπουλο, Ρίκκα και Γκερέιρο), άλλαξε το σχήμα, πέρασε ψηλά τον Κουτρουμπή για να παίρνει τις πρώτες μπαλιές, όμως ούτε αυτό έφερε το γκολ της λύτρωσης.

Οι φίλοι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να ενισχύσουν την ομάδα τους με συνθήματα μέχρι το φινάλε, ενώ αυτοί του Ατρόμητου βγήκαν από τη... χειμερία νάρκη στο 90ο λεπτό πανηγυρίζοντας με φωνές, όχι για την εμφάνιση της ομάδας τους, αλλά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Το γκολ του Γιαννούλη στο τελευταίο του αγώνα απλά σκότωσε μια ΑΕΚ που στο κρισιμότερο ματς της ιστορίας της δεν είχε την αγωνιστική δυνατότητα να κερδίσει…

Η εικόνα με τα κλάματα και τους λυγμούς των παικτών της ΑΕΚ, το Δέλλα που τους σήκωνε από το χορτάρι για να πάνε στα αποδυτήρια και τους οπαδούς της Ένωσης που φώναζαν συνθήματα ακόμη και μετά το 90, ήταν το τέλος μια τραγικής εξέλιξης για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της ΑΕΚ.

http://www.contra.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger