E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξέσπασε η νονά της Αθηνάς Ωνάση εναντίον της για την πώληση του Σκορπιού

Κυριακή 21 Απριλίου 2013



Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, η Μαρίνα Δοδέρο έλυσε τη σιωπή της και καταφέρθηκε εναντίον της βαφτισιμιάς της, Αθηνάς Ωνάση, για το ξεπούλημα του Σκορπιού.

"Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο", επισημαίνει στο Έθνος της Κυριακής η νονά της Αθηνάς Ωνάση, Μαρίνα Δοδέρο από το Μπουένος Άιρες.

Η Δοδέρο ήταν στενή φίλη της μητέρας της Αθηνάς, Χριστίνας Ωνάση, και 25 χρόνια μετά τον θάνατο της τελευταίας, δείχνει πως δεν μπορεί να κατανοήσει την πράξη της Αθηνάς.

"Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται. Ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν", συμπληρώνει η Δοδέρο.

Τέλος, η νονά της Αθηνάς τόνισε πως αν η πώληση γινόταν με γνώμονα να ανακουφιστεί οικονομικά η Ελλάδα, μπορεί να τη δεχόταν. Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

http://www.cosmo.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger