E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξέφυγε πάλι ο Τσάρλι Σιν - Κήρυξε «βρόμικο» πόλεμο σε 9χρονο κοριτσάκι

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Να στείλουν περιττώματα σκύλου, σάπια αυγά και χαρτιά τουαλέτας στο πρώην σχολείο της κόρης του (και τη συμμαθήτριά της που την έκανε να το εγκαταλείψει) προτρέπει τους 9.000.000 followers του ο Τσάρλι Σιν.
«Η κόρη μου η Σαμ αναγκάστηκε να φύγει από το View Point επειδή την πείραζαν. Και μετά την αποκάλεσαν και ψεύτρα. Αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Σας προτρέπω να στείλετε σάπια αυγά, χαρτιά τουαλέτας και περιττώματα στα τρολς και τους τσαρλατάνους που διευθύνουν αυτό το σχολείο. Ή να πάτε ως εκεί και να γράψετε με περιττώματα στην πόρτα το όνομα Βικτόρια. Φάε αυτό, παλιόπαιδο».
Αυτή είναι μια συνοπτική περιγραφή της εκστρατείας που ξεκίνησε ο πατέρας Τσάρλι Σιν προκειμένου να υπερασπίσει την τιμή της κόρης του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 9χρονη Σαμ αναγκάστηκε να φύγει από το σχολείο επειδή την πείραζαν συνέχεια τα άλλα παιδιά (και συγκεκριμένη η Βικτόρια) για το πόσο καμένοι είναι οι γονείς της.
Κάτι που δεν σταμάτησε παρόλες τις συναντήσεις που έγιναν στο σχολείο ανάμεσα στον Τσάρλι Σιν, την Ντενίς Ρίτσαρντς και την διευθύντρια του σχολείου. Ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν σε μια από αυτές οι γονείς της Βικτόριας αποκάλεσαν την κόρη του Σιν ψεύτρα.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger