E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πυρ ομαδόν κατά Σαρρή στην Κύπρο- Θυμήθηκαν και το gay σκάνδαλο

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013



Άφωνη η κοινή γνώμη της Κύπρου παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την πρωτοφανή απόφαση του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων στη μεγαλόνησο.
Πλέον τα πυρά κατά του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ρίχνονται κατά ρυπάς από την αντιπολίτευση ενώ έντονη δυσφορία υπάρχει για το πρόσωπο του Μιχάλη Σαρρή και τη διαπραγμάτευση στο Eurogroup. Μάλιστα τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στην Κύπρο και σε ότι αφορά το ηθικό κύρος του υπουργού Οικονομικών ο οποίος είχε εμπλακεί σε gay πάρτυ με ανηλίκους στα Κατεχόμενα.
Tον Οκτώβριο του 2011 ο κ. Σαρρής φέρεται πως συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι (κατ’ άλλες πηγές δωμάτιο  ξενοδοχείου) στην Κατεχόμενη Λευκωσία.
Η «σύλληψη» του κ. Σαρρή και η παραπομπή του στον εισαγγελέα έγινε στα πλαίσια του κανονισμού του ψευδοκράτους που απαγορεύει κάθε «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης». Ο πρώην υπουργός τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ημέρες στα Κατεχόμενα.
Ο Μιχάλης Σαρρής ήταν υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2008, επί προεδρίας του εκλιπόντος Τάσου Παπαδόπουλου.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger