E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εξορίστηκε από όλες τις βιβλιοθήκες του πλανήτη επειδή τον έπιασαν να αυνανίζεται

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013



Έχουμε ακούσει ποινές και ποινές, ωστόσο, αυτή που επιβλήθηκε στον 20χρονο Τάιρι Κάρτερ είναι πέρα για πέρα σουρεαλιστική, καθώς «αντάλλαξε» την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε με τον όρο να μην ξαναπατήσει ποτέ σε βιβλιοθήκη.

Ο... ξαναμμένος 20χρονος, όπως αναφέρει η Huffington Post, συνελήφθη από έναν βιβλιοθηκάριο σε δημοτική βιβλιοθήκη του Γουισκόνσκιν των ΗΠΑ, να αυνανίζεται σε έναν διάδρομο, χωρίς καν να προσπαθεί να κρυφτεί, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή.

Παρά το γεγονός ότι στη αρχή δήλωνε αθώος, τελικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχθηκε την πράξη του αν και πρόσθεσε ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε δημοσίως.

Τελικά πλήρωσε τα 1.000 δολάρια εγγύησης που του επιβλήθηκε, ενώ η ποινή φυλάκισης διαγράφηκε με την προϋπόθεση ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε καμία βιβλιοθήκη σε όλο τον πλανήτη.

Μάλιστα ειδικοί αναφέρουν ότι οι βιβλιοθήκες είναι πολύ συχνό μέρος για να «ξεδίνουν» αρκετοί άνθρωποι, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ζευγάρια έχουν πιαστεί «στα πράσα».

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger