E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μυστικό της μακροζωίας: Γιαγιά 105 ετών συλλέγει ημερολόγια με σέξι άνδρες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013



Πολλά φρούτα, συχνή σωματική άσκηση, πολλές αγκαλιές και ένα μεγάλο μπουκαλάκι από την καλύτερη ενυδατική κρέμα, είναι, συνήθως, οι συμβουλές για τη μακροζωία, που δίνουν οι υπερήλικες. Μια σούπερ υπεραιωνόβια γιαγιά, κάνει τη διαφορά!
Στα 105 της χρόνια, η Ντέιζι Μπόριλ, από το Λίνκολσαϊρ, δηλώνει πως το μυστική της μακροζωίας της, δεν είναι άλλο από την τεράστια συλλογή της, με… πικάντικα ημερολόγιαπου απεικονίζουν νεαρά αγόρια, που φορούν μόνο το εσώρουχό τους!
Η υπεργιαγιά, η οποία είχε μια λαμπρή καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, στο Λονδίνο, δηλώνει πως η καθημερινή οπτική επαφή με μισόγυμνους άνδρες της δίνει την αίσθηση πως είναι υγιείς και νέα.
«Είχα πάντα μια πολύ έντονη και πολυάσχολη ζωή – προσπάθησα να τη ζήσω στο έπακρο. Μου αρέσουν τρελά τα ημερολόγια στα οποία οι άνθρωποι εμφανίζονται σχεδόν γυμνοί!» είναι τα λόγια της 105χρονης.
«Μου αρέσουν πολύ τα σώματά τους. Επίσης, θέλω να συμβαδίζω πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας –και επειδή δεν μπορώ πια να είμαι για ώρες στου δρόμους και να παρατηρώ- διαβάζω διαρκώς τα περιοδικά μόδας για να βλέπω τις νέες τάσεις» συνεχίζει κατά τη συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger