E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κίνα: Νέο σκάνδαλο με μίζες και πληρωμένο σεξ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013


Την καθαίρεση και ποινική δίωξη 10 αξιωματούχων στην επαρχία Τσονγκίνγκ αποφάσισε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ύστερα από την αποκάλυψη ενός σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο φέρονται εμπλεκόμενοι.


Κινέζοι μεσίτες προσλάμβαναν πόρνες να κάνουν σεξ με τους αξιωματούχους αυτούς, οι οποίοι δεν γνώριζαν πως έπεφταν σε παγίδα, αφού ο χώρος όπου συνευρίσκονταν διέθετε κύκλωμα από κρυφές κάμερες. Κατόπιν, οι μεσίτες εκβίαζαν τους αξιωματούχους πως θα δημοσιοποιούσαν τα βίντεο των ερωτικών τους συναντήσεων και κατάφερναν να «προτιμώνται» στην ανάληψη μεγάλων και επικερδών συμφωνιών για κατασκευαστικά έργα.

Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι το πώς τα βίντεο αυτά έφτασαν στα χέρια (και τα μάτια) των υψηλά ισταμένων του ΚΚΚ. Πάντως, το εναρκτήριο λάκτισμα στην όλη υπόθεση ειχε δώσει η δημοσιοποίηση με βίντεο στο διαδικτυο, πριν δυο μήνες, του Λέι Ζενγκφού, επικεφαλής του κόμματος στην πόλη Τσονγκίνγκ, να κάνει σεξ με 18χρονη ερωμένη του. Σκηνές από το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκαν για πρώτη φορά στη ιστοσελίδα Sina Corp's Weibo, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο Λέι εμφανίζεται όντως στο βίντεο.


Ο 54χρονος πολιτικός υποστήριξε ότι το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε το 2007, είναι κατασκευασμένο, αλλά πλέον ήταν αργά. Ο Λέι παύθηκε ύστερα από έρευνα του πειθαρχικού οργάνου του ΚΚΚ. Το βίντεο είχε αναρτήσει στον κινεζικό κυβερνοχώρο ο δημοσιογράφος Ζου Ρούιφενγκ, ο οποίος τόνισε πως έπεσε στα χέρια του από μια ερευνητική ομάδα της κινεζικής αστυνομίας.

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν στη Κίνα τον τελευταίο χρόνο: τον περασμένο Αύγουστο δημοσιεύτηκαν στο ιντερνετ φωτογραφίες ενός σεξουαλικού οργίου στο οποίο συμμετείχαν ο Γουάνγκ Μινσένγκ, τοπικός γραμματέας του ΚΚΚ στην περιφέρεια Λουιγιάνγκ της επαρχίας Ανχούι με τον Γιανγκ Νταμπίν, νούμερο δύο του κόμματος στη περιοχή. Οι δύο άντρες πόζαραν γυμνοί μαζί με έναν άλλον άντρα, ονόματι Γουάνγκ Γιου και ακόμα δύο γυναίκες, εκ των οποίων η μια είναι η σύζυγος του Μινσένγκ.

Ο τοπικός γραμματέας, που τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα, δήλωσε κατόπιν ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι ότι έχει πέσει θύμα πολιτικής πλεκτάνης. Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, οι φωτογραφίες -που είναι άγνωστο το πως και το γιατί δημοσιοποιήθηκαν- τραβήχτηκαν πριν από πέντε χρόνια, όταν και το ζευγάρι παντρεύτηκε κι ήθελε να το γιορτάσει οργανώνοντας μια… ομαδική σεξουαλική συνεύρεση.

http://www.parapolitika.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger