E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

“Σκότωσα, και έψησα τα σκυλιά του γείτονα”, ομολογία-σοκ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013



Η αστυνομία του Bόρειου Μεξικού ανακοίνωσε πως συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίοςομολόγησε πως σκότωσε και στη συνέχεια έψησε, σε υπαίθρια ψησταριά, τα 3 σκυλιάτου γείτονα του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Adrian Sanchez, αποκάλυψε πως η σύλληψη έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης. Την προηγούμενη μέρα ο Ulises Rodela, 39 ετών, είχε πει στονγείτονα και ιδιοκτήτη των 3 κατοικίδιων, πως είχε δει τα σκυλιά ελεύθερα στο δρόμο και είχε καλέσει την υπηρεσία αδέσποτων ζώων για να τα μαζέψει. Όμως στα αρχεία της υπηρεσίας δεν είχε καταγραφεί καμία κλήση από την πόλη Ciudad Juarez.

O Rodela, μετά από πιέσεις των αστυνομικών, ομολόγησε πως είχε σφάξει τα 3 σκυλιάκαι στη συνέχεια τα τεμάχισε σε μερίδες. Όταν ερωτήθηκε για το πού βρίσκονται τα διαμελισμένα πτώματα τους, απάντησε πως τα είχε ψήσει στο μπάρμπεκιου.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας ερευνούν την υπόθεση, αφού υπάρχουν υποψίες πως τοκρέας των σκύλων τελικά πωλήθηκε σε ανυποψίαστους πολίτες. Οι υγειονομικές αρχέςτης πολιτείας έχουν διατάξει έλεγχους στην περιοχή για να διαπιστωθεί αν όντως τοκρέας διανεμήθηκε στην τοπική αγορά.

Πηγή: huffpost

http://www.globalomen.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger